Gençlerbirliği – Sivasspor Canlı maç izle

Gençlerbirliği ile Sivasspor, Türkiye Süper Lig 35.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Gençlerbirliği – Sivasspor Canlı maç izle

Gençlerbirliği ile Sivasspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Gençlerbirliği – Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Gençlerbirliği – Sivasspor maçı sakat ve cezalılar

Gençlerbirliği: Mustafa Akbaş (Sakat), Arda Kızıldağ (Cezalı)

Sivasspor: Hakan Arslan (Cezalı), Sergiy Rybalka (Sakat), Aaron Appindangoye (Şüpheli)

Gençlerbirliği – Sivasspor maçı muhtemel 11’ler…

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Berisbel, Diego Angelo, Yasin Pehlivan, Polomat, Murat Yıldırım, Furman, Soner, Sefa Yılmaz, Candeias, Stancu

Sivasspor: Ali Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner, Uğur Çiftçi, Ziya Erdal, Faycal Fajr, Robin Yalçın, Tyler Boyd, Max Gradel, Yatabare

Gençlerbirliği – Sivasspor iddia oranları

Gençlerbirliği: 3.00

Beraberlik: 3.10

Sivasspor: 1.80

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.72

Gençlerbirliği Kazanmak İstiyor

Türkiye Süper Ligi’nin 32. Haftasında Ankaragücü deplasmanına konuk olan Gençlerbirliği, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı Başkent derbisini 2-1 kaybederken, sezon başından beri devam eden savunma hataları, bu maçta da ev sahibini mağlubiyete sürükledi. Özcan Bizati’nin göreve gelmesiyle birlikte ilk 3 maçını kazanan ekip, son 2 haftada düşme potasındaki Erzurumspor’a 2, düşme hattından 3 puan uzaklıktaki Ankaragücü’ne ise 3 puan kaybetti. Ev sahibini Sivasspor karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Sivasspor Dolu Dizgin

Sivasspor, Türkiye Süper Ligi’nde son 11 haftanın en formda takımı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor’u 3-1 mağlup etmesiyle birlikte son 11 haftadan namağlup çıkmayı başaran konuk ekip, 47 puana ulaşırken, 5. Sıra ile puan farkını 5’e indirdi. Milli ara dönüşü Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından Antalyaspor’u 4-2, Konyaspor’u ise 3-1 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, çarpıcı hücum performansıyla güven verdi. Yatabare ve Kayode konuk ekibin en etkili gol silahları olarak sezonun 2. Yarısına damga vuruyor.