CANLI İZLE Göztepe Alanyaspor

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Göztepe Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Göztepe Alanyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Göztepe Alanyaspor

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Göztepe Alanyaspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Göztepe Alanyaspor maçında Zorbay Küçük düdük çalıyor. Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Göztepe Alanyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Göztepe Alanyaspor - Resim : 1

GÖZTEPE-ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Göztepe-Alanyaspor canlı izle

İşte Göztepe Alanyaspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Göztepe Alanyaspor maçı muhtemel 11’ler...

Göztepe: İrfan Can, Kerim, Angel, Arslanagic, Burekovic, Nwobodo, Tijanic, Soner, Ndiaye, Halil, Santo

Alanyaspor: Marafone, Milunovic, Awaziem, Fatih, Furkan, Novais, Efkan, Tayfur, Emre, Efecan, Diedhiou

Göztepe-Alanyaspor sakat ve cezalılar

Göztepe: Berkan Emir (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Aytaç Kara ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Göztepe-Alanyaspor iddia oranları

Göztepe: 2.09

Beraberlik: 3.00

Alanyaspor: 2.55

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.81

CANLI İZLE Göztepe Alanyaspor - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Alanyaspor'u Süper Lig'de ağırladığı dört maçı da kaybetmeyen Göztepe'nin (2G 2B), bu sezon en üst ligde boy gösteren takımlar arasında yenilmeden daha fazla konuk ettiği tek rakibi Adana Demirspor (4G 5B).

-Süper Lig'de Göztepe ile oynadığı dokuz maçın sadece birini kazanan Alanyaspor (5B 3M), tek galibiyetini kalesini gole kapattığı tek karşılaşmada kendi sahasında aldı (Eylül 2018; 1-0).
Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybeden Göztepe, bu karşılaşmaların tamamında kalesinde 2+ gol gördü (toplam 8 gol).

-Süper Lig deplasmanlarında çıktığı son dört karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyen Alanyaspor (3G 1B), en üst lig tarihinde tek sezon içerisinde daha uzun bir yenilmezlik serisi yaşamadı (iki kez 4 maçlık seri; Eylül-Kasım 2020 & Eylül-Ekim 2021).

-Süper Lig'de oynadığı son altı maçı 2+ gol yiyerek kaybeden Göztepe (toplam 17 gol), daha uzun bir seriyi en son Ocak-Şubat 2000 arasındaki dönemde yaşadı (8M; kulüp tarihinin en uzun serisi).

-Geçen hafta Fenerbahçe'ye 5-2 mağlup olan Alanyaspor, 2022 takvim senesinde üst üste iki Süper Lig maçı kaybetmedi (5G 3B 2M).

-2022 yılında Süper Lig'de Alanyaspor'dan daha fazla gol atan bir takım bulunmuyor (24; Kasımpaşa ile eşit). Bu dönemde ligde Göztepe'den (20) daha fazla gol yiyen tek ekip ise Hatayspor (22).

-Bu sezon Göztepe'nin Süper Lig'deki en golcü ismi olan Cherif Ndiaye (10 gol), İzmir temsilcisinin evinde attığı son dört gole doğrudan katkıda bulundu (3 gol & 1 asist).

-Ocak 2021'den (vs İstanbul Başakşehir) bu yana ilk golünü geçen hafta Fenerbahçe'ye atan Alanyasporlu Tayfur Bingöl,  Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta rakip filelere iki gol gönderdi (97 maç).

-Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas'ın Süper Lig kariyerinde yenilmediği takımlar arasında Alanyaspor'dan daha fazla karşılaştığı bir rakibi bulunmuyor (2B).