CANLI İZLE Hatayspor Adana Demir

Türkiye Süper Lig 31. haftasında Hatayspor ile Adana Demir karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hatayspor Adana Demir maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Hatayspor Adana Demir

Süper Lig 31. haftasında Hatayspor ile Adana Demir Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Hatayspor Adana Demir maçında Mustafa Kürsad Filiz düdük çalıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hatayspor Adana Demir mücadelesi Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak. Hatayspor Adana Demir maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Hatayspor Adana Demir - Resim : 1

HATAYSPOR-ADANA DEMİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Hatayspor-Adana Demir canlı izle

İşte Hatayspor Adana Demir maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Hatayspor Adana Demir maçı muhtemel 11’ler henüz belli değil.

Hatayspor-Adana Demir sakat ve cezalılar

Hatayspor: Ruben Ribeiro (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Onur Ergün ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Adama Traore (Sakatlık)

Adana Demir: Loic Remy (Şüpheli - Antreman Eksikliği), Yunus Akgün (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Hatayspor-Adana Demir iddia oranları

Hatayspor: 2.42

Beraberlik: 3.00

Adana Demir: 2.21

2,5 gol üstü: 1.56

2,5 gol altı: 1.90

CANLI İZLE Hatayspor Adana Demir - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Adana Demirspor'u konuk ettiği son iki resmi maçı toplam beş gol atarak kazanan Hatayspor, daha önceki yedi karşılaşmada galibiyet alamamış ve sadece dört gol sevinci yaşamıştı (3B 4M).

Hatayspor ile oynadığı ilk 10 resmi maçın dokuzunu kazanan Adana Demirspor (1B), daha sonraki 10 karşılaşmanın ikisinden galip ayrılabildi (6B 2M). Adana temsilcisi, son iki galibiyetinden birini bu sezon ekiplerin Süper Lig tarihindeki ilk maçında aldı (1-0).

Hatayspor'un bu sezon Süper Lig'de boy gösteren takımlar arasında en fazla resmi maç mağlubiyeti aldığı iki rakibinden biri Adana Demirspor (11; diğeri Kayserispor).

Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Adana Demirspor, bu sezon Trabzonspor ile birlikte üst üste iki dış saha yenilgisi almayan iki takımdan biri konumunda.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan ve bu karşılaşmalarda toplam 10 gol atan Hatayspor, en üst ligde ilk kez üst üste dört iç saha galibiyeti almak istiyor.

Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu yedi maçın beşini kazanan Hatayspor (2M), bu sezonki tek mağlubiyetini Adana Demirspor'a konuk olduğu karşılaşmada aldı (2G).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla direkt hücum üreten iki takım Adana Demirspor (88) ve Hatayspor (75). Bu süreçte en fazla direkt atak golü atan iki ekipten biri Hatayspor (8; diğeri Alanyaspor) ancak Adana temsilcisi bu şekilde sadece bir gol bulabildi.

Hatayspor formasıyla çıktığı son dört Süper Lig maçında birer golde pay sahibi olan Saba Lobzhanidze (2 gol & 2 asist), Türkiye kariyerinin en uzun serisini tekrarlamak istiyor (bu sezonun ilk beş maçı).

Süper Lig tarihinde Adana Demirspor formasıyla bir sezonda 10+ gol atan ilk yabancı oyuncular olan Mario Balotelli (11) ve Britt Assombalonga (10), aynı zamanda Adana ekibi adına aynı sezonda çift haneli sayılara ulaşan ilk isimler konumunda.

Süper Lig'de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son üç maçın ikisini kazanan Ömer Erdoğan (1M), daha önceki sekiz karşılaşmadan tek galibiyet çıkarabilmişti (3B 4M).