Hoffenheim – Bayer Leverkusen Canlı izle

Hoffenheim ile Bayer Leverkusen Almanya Bundesliga 28. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Hoffenheim – Bayer Leverkusen Canlı izle

Hoffenheim ile Bayer Leverkusen Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Hoffenheim – Bayer Leverkusen maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:30’da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Hoffenheim – Bayer Leverkusen maçı sakat ve cezalılar

Hoffenheim: Havard Nordtveit (Sakat), Sebastian Rudy  (Şüpheli), Kevin Vogt  (Şüpheli), Benjamin Hübner (Sakat), Andrej Kramaric (Sakat), Munas Dabbur (Sakat), Ermin Bicakcic (Sakat), Konstantinos Stafylidis (Sakat), Sargis Adamyan (Sakat), Mijat Gacinovic(Şüpheli), Diadie Samassekou (Şüpheli), Dennis Geiger (Sakat), Chris Richards(Şüpheli)

Bayer Leverkusen: Lars Bender (Sakat), Julian Baumgartlinger (Sakat), Santiago Arias (Sakat), Timothy Fosu-Mensah (Sakat)

Hoffenheim – Bayer Leverkusen maçı muhtemel 11’ler…

Hoffenheim: Oliver Baumann, Kasim Nuhu, Kaderabek, Munas Dabbur, Marco John, Melayro Bogarde, Kevin Vogt, Robert Skov, Florian Grillitsch, Ihlas Bebou

Bayer Leverkusen: Niklas Lomb, Jonathan Tah, Dragovic, Daley Karim Bellarabi, Amiri, Aranguiz, Wendell, Kerem Demirbay, Tin Jedvaj, Patrik Schick, Leon Bailey

Hoffenheim – Bayer Leverkusen iddia oranları

Hoffenheim: 2.55

Beraberlik: 3.30

Bayer Leverkusen: 1.90

2,5 gol üstü: 1.35

2,5 gol altı: 2.25

Hoffenheim Tehlike Hattında

Almanya Bundesliga’nın 27. Haftasında Augsburg deplasmanına konuk olan Hoffenheim, kötü başladığı maçta 2-0 geriye düştükten sonra daha dirençli bir oyun sergilese de, gol yollarında etkisiz kalan ekip 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 3 haftadır aldığı mağlubiyetlerle adım adım düşme hattına ilerleyen ev sahibi, 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybetmesinin ardından adım adım düşüşe geçerken, hem saha içinde hem de puan tablosunda zorlu bir dönemin içerisine girdi.

Bayer Leverkusen Wolf Yönetiminde Kazandı

Bayer Leverkusen’de Peter Bosz dönemi geçtiğimiz hafta sona ererken, göreve gelen Hannes Wolf, konuk ekibi üst üste 2 mağlubiyetin ardından Schlake 04 karşısında galibiyete taşıdı. Mücadelede Alario ve Schick’in golleriyle 2-0 öne geçen Leverkusen, bitime 9 dakika kala yediği golün ardından zor anlar yaşasa da, galibiyetten vazgeçmedi ve yeni hocasıyla daha etkili bir oyun ortaya koydu. Bundesliga’nın 6. Sırasında yer alan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi hayallerini sürdürmek için kazanmaya devam etmek istiyor.