CANLI İZLE Karagümrük Altay

Türkiye Süper Lig'in 28. haftasında Karagümrük ile Altay karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Karagümrük Altay maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Karagümrük Altay

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Karagümrük ile Altay kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Karagümrük Altay karşılaşması İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Maçta Sarper Baris Saka düdük çalıyor. Mücadele BeIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Karagümrük Altay maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Karagümrük Altay - Resim : 1

Karagümrük-Altay maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka BeIN Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Karagümrük-Altay canlı izle

İşte Karagümrük Altay maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Karagümrük-Altay sakat ve cezalılar

Karagümrük: Derrick Luckassen (Şüpheli), Ervin Zukanovic (Şüpheli), Kerim Frei (Sakatlık), Vato Arveladze (Sakatlık), Burak Bekaroğlu (Sakatlık), Rayyan Baniya (Sakatlık), Aleksandar Pesic (Sakatlık), Fabio Borini (Sakatlık)

Altay: Serge Aka (Şüpheli - Antreman Eksikliği)

Karagümrük-Altay iddia oranları

Karagümrük: 1.71

Beraberlik: 3.15

Getafe: 3.30

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.75

CANLI İZLE Karagümrük Altay - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Sezonun ilk yarısında Altay’ı 1-0 mağlup eden Fatih Karagümrük, 1959/60 sezonundan bu yana rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor.

-Fatih Karagümrük’e konuk olduğu ilk lig maçını kaybeden Altay (Ekim 1959), daha sonraki yedi ziyaretinin sadece birinden puansız döndü (4G 2B).

-Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Fatih Karagümrük (1-0 vs Yeni Malatyaspor & Sivasspor), daha uzun bir gole kapama serisini en son Nisan-Mayıs 1961’de yaşadı (3 maç).

-Süper Lig’de oynadığı son dört maçta 7 puan toplayan Altay (2G 1B), daha önceki 17 karşılaşmada kazandığı puanı geride bıraktı (1G 3B 14M).

-Süper Lig’deki son dört maçının üçünü kazanan Fatih Karagümrük (1M), daha önceki 14 -karşılaşmadan aynı sayıda galibiyet çıkarabilmişti (4B 7M).

-İstanbul takımlarına konuk olduğu son 19 Süper Lig maçının birini kazanan Altay (5B 13M), bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 44 gol görürken (ortalama 2.3 gol) sadece 11 gol atabildi.

-Süper Lig’in ikinci yarısında Fatih Karagümrük’ten (7) daha az gol atan iki takım bulunuyor: Altay & Yeni Malatyaspor (6).

-2022 yılında Süper Lig’in en az gol beklentisi yaratan (7.14 xG) ve isabetli şut çeken (21) takımı olan Altay, bu dönemde rakiplerine sadece Hatayspor’dan (19.58) daha az gol beklentisi verdi (17.55).

-Fatih Karagümrük’ün ligdeki son iki maçında iki gol atan Fabio Borini, Süper Lig kariyerinde sadece bir kez üst üste üç karşılaşmada gol sevinci yaşadı (Mayıs 2021).

-Süper Lig’de oynadığı son dört maçta iki gol atan Thaciano, daha önceki 21 karşılaşmadaki gol sayısını geride bıraktı (1).