CANLI İZLE Karagümrük Giresunspor

Türkiye Süper Lig 34. haftasında Karagümrük Giresunspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 1kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Karagümrük Giresunspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Karagümrük Giresunspor

Süper Lig 34. haftasında Karagümrük Giresunspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Karagümrük Giresunspor maçında Erkan Özdamar düdük çalıyor. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Karagümrük Giresunspor mücadelesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanıyor. Karagümrük Giresunspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Karagümrük Giresunspor - Resim : 1

Karagümrük Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka beIN SPORTS 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Karagümrük Giresunspor canlı izle

İşte Karagümrük Giresunspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

KARAGÜMRÜK GİRESUNSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Fatih Karagümrük: Viviano, Biraschi, Luckassen, Burak, Balkovec, Biglia, Jimmy, Adnan, Karamoh, Emre, Pesic

Giresunspor: Okan, Zeki, Sergen, Perez, Aziz Behich, Flavio, Traore, Chiquinho, Suleymanov, Serginho, Balde

KARAGÜMRÜK GİRESUNSPOR SAKAT VE CEZALILAR

Karagümrük: Rayyan Baniya (Şüpheli), Kerim Frei (Şüpheli), Ervin Zukanovic (Şüpheli)

Giresunspor: Erol Can Akdağ (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Arda Kılıç (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık)

KARAGÜMRÜK GİRESUNSPOR İDDİA ORANLARI

Karagümrük: 2.19

Beraberlik: 2.95

Giresunspor: 2.67

2,5 gol üstü: 1.79

2,5 gol altı: 1.64

OPTA'YA GÖRE;

Giresunspor'u konuk ettiği bütün resmi maçları kazanan Fatih Karagümrük (4G), Süper Lig tarihinde rakibini ilk kez ağırlıyor. İstanbul ekibinin bu sezon ligde boy gösteren takımlar arasında bugüne kadar iç sahada puan alamadığı tek rakibi Trabzonspor (3M).

Fatih Karagümrük ile oynadığı sekiz resmi maçtaki tek galibiyetini bu sezonun ilk yarısında Süper Lig'de alan Giresunspor (2B 5M), bu rekabet tarihinde ilk kez üst üste iki maç kazanmak istiyor.

Süper Lig tarihinde Karadeniz takımlarını konuk ettiği sekiz maçın beşini kazanan Fatih Karagümrük (3M), kaybettiği üç karşılaşmayı da Trabzonspor'a karşı oynadı. İstanbul ekibi, aldığı beş galibiyette rakip filelere toplam 14 gol gönderdi.

İstanbul takımlarına konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini gol yemeden kazanan Giresunspor (1M), daha önceki toplam 24 karşılaşmada tek galibiyet alabilmişti (5B 18M). Son ziyaretinde Galatasaray'ı mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, lig tarihinde ilk kez üst üste iki maçlık seri yakalamak için sahaya çıkıyor.

Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan ve sadece gol atamadığı Altay karşılaşmasından beraberlikle ayrılan Fatih Karagümrük, bu karşılaşmaların dördünde kalesini gole kapattı. Şubat ayından bu yana iç sahada en az gol yiyen iki takımdan biri Fatih Karagümrük (2; Antalyaspor ile birlikte).

Son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Giresunspor (4G 2B), aldığı tek yenilgide bu sezon kalesinde en fazla gol gördüğü karşılaşmayı oynadı (1-4 vs Antalyaspor). Son iki haftada gol yemeyen yeşil-beyazlılar, daha uzun bir gole kapama serisini en son Kasım 2021'deki üç maçlık süreçte yaşarken; o seriyi sonlandıran takım, iç sahada 3-1 mağlup ettikleri Fatih Karagümrük olmuştu.

Bu sezon Süper Lig maçlarının son 15 dakikalık bölümlerinde en az gol atan iki takımdan biri olan Fatih Karagümrük (5; Yeni Malatyaspor ile birlikte), yediği gollerin %25'ini bu aralıkta kalesinde gördü (12/48). Giresunspor'un ise rakip filelere yolladığı gollerin en büyük bölümü son yarım saatlik bölümde geldi (%60; 21/35).

Sezonun ilk yarısında Giresunspor filelerini havalandıran Fatih Karagümrük forveti Aleksandar Pesic'in, bu sezon her iki karşılaşmada da gol attığı tek takım Kasımpaşa. Bu sezon Süper Lig'de 13 golü bulunan Pesic, İstanbul ekibinin formasıyla bir sezonda en fazla gol atan oyuncu unvanını tek başına ele geçirmek için sahaya çıkıyor (Kadri Aytaç; 1959/60'ta 13 gol).

Süper Lig'in son iki sezonunda attığı tüm golleri duran toptan kaydeden oyuncular arasında rakip fileleri en fazla havalandıran iki isimden biri Lucas Biglia (2 penaltı & 2 frikik), diğeri Florent Hadergjonaj (4 penaltı).

Bu sezon Giresunspor formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Fousseni Diabate (6), 14 maçtır rakip fileleri havalandıramıyor. İlk 32 şutunda altı gol kaydeden Diabate (5.3 şutta 1 gol), daha sonraki 11 denemesinde gol sevinci yaşayamadı.