CANLI İZLE Köln Hoffenheim

Almanya Bundesliga maçında Köln ile Hoffenheim karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Köln Hoffenheim maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Köln Hoffenheim

Almanya Bundesliga maçında Köln ile Hoffenheim kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. Köln Hoffenheim maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Köln-Hoffenheim maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 3 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Köln-Hoffenheim canlı izle

İşte Köln Hoffenheim maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Köln-Hoffenheim sakat ve cezalılar

Köln: Timo Hübers ( Sakatlık - Hasta)

Hoffenheim: Fisnik Asllani (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Ermin Bicakcic (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Kevin Vogt (Şüpheli), Chris Richards (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Sebastian Rudy (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Robert Skov (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Havard Nordtveit (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Benjamin Hübner (Sakatlık - Hasta)

Köln-Hoffenheim iddia oranları

Köln: 2.15

Beraberlik: 3.15

Hoffenheim: 2.36

2,5 gol üstü: 1.38

2,5 gol altı: 2.26

DİĞER BİLGİLER

-Hoffenheim’ın Bundesliga deplasmanlarında Köln’den (5) daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Augsburg (7).

-Köln ile Bundesliga’da karşılaştığı son yedi maçı kazanan Hoffenheim, en üst ligdeki bir rakibine karşı kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor.

-Sezonun ilk yarısındaki maçta Hoffenheim’a 5-0 kaybeden Köln, kulüp tarihinin en üst ligdeki en farklı mağlubiyetini yaşadı.

-Bundesliga’daki son iki maçını kazanan Köln, Şubat 2020’den (4 maç) bu yana ilk kez 3+ karşılaşmalık seri yakalamak istiyor.

-Bu sezon geriye düştüğü maçlarda en fazla puan toplayan Bundesliga takımı Hoffenheim (21 puan).