Konyaspor – Beşiktaş Canlı maç izle

Süper Lig 19’uncu haftasında Konyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Konyaspor Beşiktaş canlı izle şeklinde aramalarına devam ediyor. Peki Konyaspor Beşiktaş maçı, saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Sakatlıklar, cezalı futbolculer ve ilk 11’ler... Tüm detaylar...

Konyaspor – Beşiktaş Canlı maç izle

Konyaspor ile Beşiktaş Süper Lig 19’uncu hafta karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş’ta tek hedef var kazanmak... Dişli rakip Konyaspor da evinde olmanın verdiği avantajla sahadan 3 puan almak istiyor. Peki Konyaspor Beşiktaş şifresiz canlı olarak nasıl izlenir? Futbolseverler araştırmasını yaparken cevabı haberimizde...

Süper Lig’de 29 puan ile 5’inci sırada yer alan Beşiktaş zorlu bir rakip karşısında deplasmanda ter döküyor. Konyaspor evinde ağırladığı Beşiktaş’tan 3 puan koparmak istiyor. 27 puan ile 7’nci sırada yer alan Konyaspor zirveye doğru yol almak istiyor. Beşiktaş son 5 maçında bir mağlubiyet ve bir beraberlik aldı. Konyaspor ise son 5 maçına mağlubiyeti bulunmazken sadece 1 maçında galip gelebildi.

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 19’uncu haftasının kritik maçı olan Konyaspor Beşiktaş maçı saat 16.00’da başlıyor. Konya Büyükşehir stadyumunda oynanan mücadelede hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalıyor. Konyaspor Beşiktaş bein sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanıyor. Mücadeleyi yani Konyaspor Beşiktaş bein sports 1 HD şifresiz izlemek için Dijitürk aboneliği ayrıca Bein Sports aboneliği gerekiyor.

KONYASPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLE (https://beinsports.com.tr/)

SAKATLAR VE CEZALILAR

Ghezzal sakat, Salih Uçan cezalı

Beşiktaş'ta 2 futbolcu, Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Tedavisi süren Ghezzal ile sarı kart cezalısı Salih Uçan, Konyaspor karşısında görev yapamıyor.

Bu iki oyuncunun yanı sıra Manchester United ile transfer görüşmelerinde bulunmak için İngiltere'ye giden Wout Weghorst da kadroda yer almayacak.

KONYASPOR - BEŞİKTAŞ İLK 11’LER

Konyaspor: Erhan, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Amir, Paz, Michalak, Muhammed Demir, Bytyqi, Diouf

Beşiktaş: Mert Günok, Welinton, Saiss, Tayyip Talha, Rosier, Josef, Gedson, Masuaku, Redmond, Muleka, Cenk Tosun.