Konyaspor - Fenerbahçe Canlı İzle

Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Lig’de kötü zamanlar geçiren Fenerbahçe, Konyaspor karşısında kazanmak istiyor. Merak edilen bir konu ise Konyaspor – Fenerbahçe maçının saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı… İşte Konyaspor – Fenerbahçe maçı detayları...

Konyaspor - Fenerbahçe Canlı İzle

Konyaspor ve Fenerbahçe ligin 26. haftasında kozlarını paylaşıyor. Ligde oldukça kötü bir dönem geçiren Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanından eli boş dönmek istemiyor.

Fenerbahçe son 6 hafta çıktığı karşılaşmalardan galip gelmeyi başaramadı. Fenerbahçe en son Başakşehir karşısında 3 puan almayı başarmıştı. Süper Lig’de 7. Sırada bulunan Fenerbahçe’nin 40 puanı bulunuyor. Fenerbahçe Konyaspor deplasmanından sahadan 3 puan ile ayrılarak puanını 43’e çıkarmak aynı zamanda da moral depolamak istiyor.

Konyaspor’da ise durumlar hiç iç açıcı değil. Düşme potasındaki son 3 takımdan biri de Konyaspor. Konyaspor Fenerbahçe karşısında sürpriz yaparak maçtan galip çıkarak 3 puanı almak istiyor. Düşme potasında bulunan Konyaspor’un kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Konyaspor Süper Lig’de 23 puanla 16. sırada yer alıyor.

Maçlar seyircisiz

Öte yandan yeni tip korona virüsü salgını (KODVİD-19) sebebiyle tedbir önlemleri dolayısıyla maçlar seyircisiz olacağı için Konyaspor Fenerbahçe maçı da seyircisiz oynanıyor.

Bu durumda futbolseverlerin en çok merak ettiği konu ise Konyaspor Fenerbahçe maçının saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı? İşte Konyaspor – Fenerbahçe canlı maç yayın bilgileri…

Konyaspor – Fenerbahçe maçı saat 20.00’de başlayacak. Seyircisiz oynanacak olan Konyaspor Fenerbahçe maçını Hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Konyaspor Fenerbahçe bein sports 1’de

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak Konyaspor Fenerbahçe mücadelesi bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bein sports 1 üyeliği olanlar Konyaspor Fenerbahçe bein sports 1 şifresiz izleyebilecekler.

Fenerbahçe’de eksikler can sıkıyor

Fenerbahçe Konyaspor deplasmanına çok sayıda eksik ile çıkıyor. Sakatlıkları süren Sadık Çiftpınar ve Max Kruse, Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.

4 futbolcu kart cezalası

Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalısı Tolgay Arslan ile sarı kart cezalıları Serdar Aziz, Ozan Tufan ve kaleci Altay Bayındır, Konyaspor deplasmanında kadroda yer alamayacak.

Fenerbahçe Konyaspor ilk 11'ler

Fenerbahçe: Harun, Isla, Jailson, Gustavo, Hasan Ali, Emre, Tolga, Zajc, Mehmet Ekici, Rodrigues, Muriç