CANLI İZLE Konyaspor Göztepe

Türkiye Süper Lig 31. haftasında Konyaspor ile Göztepe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Konyaspor Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Konyaspor Göztepe

Türkiye Süper Lig 31. haftasında Konyaspor ile Göztepe kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Konyaspor Göztepe MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak. Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Konyaspor Göztepe maçında Erkan Ozdamar düdük çalıyor. Konyaspor Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Konyaspor Göztepe - Resim : 1

Konya 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

KONYASPOR-GÖZTEPE CANLI İZLE

İşte Konyaspor Göztepe maçı canlı izleyebileceğiniz link.

KONYASPOR GÖZTEPE MAÇI MUHTEMEL 11’LER HENÜZ BELLİ DEĞİL...

KONYASPOR-GÖZTEPE SAKAT VE CEZALILAR

 Konyaspor: Soner Dikmen (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Amar Rahmanovic (Şüpheli), Abdülkerim Bardakcı (Şüpheli - Antreman Eksikliği)

Göztepe: Marko Mihojevic (Sakatlık), İrfan Can Eğribayat (Diğer - Kadro Dışı), Atınç Nukan (Sakatlık), Wilker Angel (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı)

KONYASPOR-GÖZTEPE İDDİA ORANLARI

Konyaspor: 1.63

Beraberlik: 3.25

Göztepe: 3.45

2,5 gol üstü: 1.58

2,5 gol altı: 1.88

CANLI İZLE Konyaspor Göztepe - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Sezonun ilk yarısında Göztepe’yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Konyaspor, rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor. Konya ekibinin bu sezon her iki yarıda da mağlup ettiği sadece iki rakibi var: Altay & Kayserispor.

Süper Lig’de Konyaspor ile oynadığı ilk yedi maçı kaybetmeyen Göztepe (5G 2B), rakibiyle son iki randevusundan puan çıkaramadı. İzmir ekibi, bu iki yenilgiyi de kendi sahasında aldı (0-1 & 0-2).

Süper Lig’de oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Konyaspor (3G 1B), kazandığı üç karşılaşmada da kalesini gole kapatırken puan kaybettiği tek mücadelede dört gol yedi (4-4 vs Kasımpaşa).

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son 21 maçta kalesini gole kapatamayan Göztepe (toplam 42 gol), tarihinin en uzun serisini yaşıyor.

Süper Lig’de oynadığı son yedi maçın dördünü kaybeden Konyaspor (2G 1B), daha önceki 29 karşılaşmada aldığı mağlubiyet sayısını yakaladı (16G 9B).

Süper Lig'de oynadığı son yedi maçı 2+ gol yiyerek kaybeden Göztepe (toplam 19 gol), daha uzun bir seriyi en son Ocak-Şubat 2000 arasındaki dönemde yaşadı (8M; kulüp tarihinin en uzun serisi).

İzmir takımlarına rakip olduğu son dört maçı kazanan Konyaspor, daha önceki 21 karşılaşmada bu sayıda galibiyet aldı (5B 12M).

Konyaspor’un bu sezon ligdeki en golcü ismi olan ve Süper Lig kariyerinde ilk kez çift haneli gol sayısına ulaşmayı hedefleyen Sokol Cikalleshi (9 gol), sezonun ilk yarısındaki Göztepe maçında Konya ekibinin iki golünü de kaydeden isimdi (2-0).

Görev yaptığı son karşılaşmada Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta iki asist yapan Berkan Emir (vs Trabzonspor), bu sezon Göztepe formasıyla ligde bunu başaran ikinci oyuncu oldu (Soner Aydoğdu vs Antalyaspor).

Süper Lig’de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu dokuz maçın sadece birini kaybeden İlhan Palut (6G 2B), bu karşılaşmaların beşinde kalesinde gol görmedi ve toplam 17 gol sevinci yaşadı.