Leipzig - Başakşehir canlı izle

Leipzig ile Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Temsilcimiz Başakşehir, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçında 3 puanın peşinde.

Leipzig - Başakşehir canlı izle

Leipzig ile Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu 1. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takımında iyi bir başlangış yapmak için sahaya çıkacağı maçta hakem Jesus Gil Manzano düdük çalacak. Temsilcimiz Başakşehir, Şampiyonlar Ligi grup aşamalarındaki ilk maçına çıkacak.

Leipzig ile Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22.00'de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Leipzig ile Başakşehir maçı öncesi istatistikler

Leipzig: Almanya liginin güçlü ekiplerinden Leipzig, son yıllarda gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Forvet hattını Trabzonspor'dan yaptığı Alexander Sörloth ile güçlendiren Alman ekibi sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Leipzig özellikle hızlı oyunu ve süratli atakları ile rakip kalalerde büyük tehlikeler yaratıyor.

Başakşehir: Temsilcimiz Başakşehir ilk kez grup maçına çıkacak. Abdullah Avcı'nın ardından bayrağı devralan Okan Buruk, takımını şampiyon yapmayı başararak Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılmayı başardı. Sezona kötü bir başlangıç yapan İstanbul ekibi, Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde karşılaştığı Trabzonspor'u 2-0 yenerek moral buldu.

Leipzig - Başakşehir maçı sakat ve cezalı oyuncular

Leipzig: Marcel Sabitzer (Şüpheli), Lukas Klostermann (Şüpheli), Konrad Laimer (Sakat), Amadou Haidara (Sakat)

Başakşehir: Nacer Chadli (Sakat), Hasan Ali Kaldırım (Sakat), Okechukwu Azubuike (Sakat)

Leipzig ile Başakşehir iddia oranları

Leipzig: 1.10
Beraberlik: 6.25
Başakşehir: 9.00
2,5 gol üstü: 2.90
2,5 gol altı: 1.22