CANLI İZLE Levante Barcelona

İspanya La Liga maçında Levante ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Levante Barcelona maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Levante Barcelona

La Liga maçında Levante ile Barcelona kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Levante Barcelona maçında Jose Luis Munuera Montero düdük çalıyor. Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Levante Barcelona maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

LEVANTE-BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 22:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

LEVANTE-BARCELONA CANLI İZLE

İşte Levante Barcelona maçı canlı izleyebileceğiniz link.

LEVANTE-BARCELONA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Levante: Cárdenas; Miramón, Pier, Sergio Postigo, Vezo, Son, Nemanja Radoja, Pepelu, Melero, Morales.

Barcelona: Ter Stegen; Dani Alves, Eric García, Ronald Araujo, Jordi Alba, Busquets, de Jong, Pedri, Dembélé, Aubameyang, Ferran Torres.

LEVANTE-BARCELONA SAKAT VE CEZALILAR

Levante: Shkodran Mustafi (Shkodran Mustafi), Jorge De Frutos (Sakatlık - Ayağından Sakat), Martin Caceres ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Carlos Clerc ( Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Barcelona: Sergino Dest ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Samuel Umtiti (Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat), Gerard Pique ( Sakatlık - Kasığından Sakat), Ansu Fati (Sakatlık - Adale Problemi), Sergi Roberto (Sakatlık - Adale Problemi)

LEVANTE-BARCELONA İDDİA ORANLARI

Levante: 5.50

Beraberlik: 4.60

Barcelona: 1.30

2,5 gol üstü: 1.32

2,5 gol altı: 2.45

CANLI İZLE Levante Barcelona - Resim : 2

OPTA'YA GÖRE;

Levante'nin La Liga tarihinde en fazla mağlup olduğu (23) ve gol yediği (92) rakibi Barcelona.

Barcelona'nın 2017/18 La Liga sezonundan bu yana en fazla deplasman golü yediği rakibi Levante (4 maçta 11 gol).

Avrupa'nın beş büyük liginde devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Barcelona (10G 4B), son altı La Liga maçında puan kaybetmedi.

Bu sezon La Liga'da dokuz gol atan Jose Luis Morales, 2000 senesinden bu yana dört farklı sezonda 10 gole ulaşan ilk Levante oyuncusu olmak istiyor (2017/18, 2018/19 & 2020/21).

Barcelona forveti Pierre-Emerick Aubameyang, 2000 senesinden bu yana ilk 11 çıktığı ilk altı La Liga maçında yedi gole ulaşan ilk oyuncu oldu.