Lille - Montpellier Canlı maç izle

Lille ile Montpellier, Fransa Lig 1 maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Lille - Montpellier Canlı maç izle

Lille ile Montpellier Fransa Lig 1 33.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Lille- Montpellier maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak izlenebilir.

Lille - Montpellier maçı muhtemel 11’ler…

Lille: Mike Maignan, Domagoj Bradaric, Soumare, Reinildo Mandava, Sven Botman, Boubakary Soumare, Renato Sanches, Jonathan Bamba, Xeka, Luiz Araujo, Burak Yılmaz

Montpellier: Jonas Omlin, Daniel Congre, Arnaud Souquet, Vitorino Hilton, Louis Cozza, Salomon Sambia, Keagan Dolly, Joris Chotard, Florent Mollet, Petar Skuletic, Gaetan Laborde

Lille - Montpellier maçı sakat ve cezalı oyuncular

Lille: Jonathan David (Sakat)

Lille- Montpellier iddia oranları

Lille: 1.45

Beraberlik: 3.40

Montpellier: 4.25

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Lille Şampiyonluk Yolunda

Lille’de yüzler gülüyor. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Metz deplasmanında 2-0 kazanmayı başaran Lille, şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Fransa Ligue 1’de bitime 6 hafta kaldı ve Christophe Galtier’in öğrencileri, 69 puan ile liderliğini sürdürüyor. Son 2 maçta PSG ve Metz’i mağlup etmeyi başaran Lille, bu maçlarda kalesini gole kapatmayı başardı. Lille, kalan 6 haftada tüm maçlarını kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan etmeyi başaracak. Bu hafta Montpellier ile karşılaşacak Lille’de Jonathan David’in sakatlığı bulunuyor.

Montpellier’den 1 Puan

Montpellier, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Marsilya ile 3-3 berabere kaldılar. 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan ile ayrılmayı başaran Montpellier’de Gaetan Laborde attığı 2 golle, maçın dikkat çeken isimlerinden biriydi. Uzatma dakikalarında atılan golle 1 puanı kurtaran Montpellier, Avrupa Ligi umutlarını sürdürdü. Bu hafta Montpellier’de önemli bir eksik yok.