CANLI İZLE Man City Man United

İngiltere Premier Lig maçında Man City ile Man United karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Man City Man United maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Man City Man United

İngiltere Premier Lig maçında Man City ile Man United kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Michael Oliver düdük çalıyor. Man City Man United maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Man City-Man United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka S Sport üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Man City-Man United canlı izle

İşte Man City Man United maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Man City-Man United sakat ve cezalılar

Man City: Cole Palmer (Sakatlık - Adale Problemi), Ruben Dias (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Zack Steffen (Sakatlık - Sırtından Sakat), Nathan Ake (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Benjamin Mendy (Cezalı - Maçtan Men Cezası)

Man United: Edinson Cavani ( Sakatlık - Kasığından Sakat)

Man City-Man United iddia oranları

Man City: 1.27

Beraberlik: 4.10

Man United: 5.80

2,5 gol üstü: 1.46

2,5 gol altı: 2.06

CANLI İZLE Man City Man United - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Manchester City, Pep Guardiola yönetiminde 2018/19'un ardından ikinci kez Manchester United'a karşı lig dublesi yapmak istiyor.

-Manchester City'ye konuk olduğu son üç resmi maçı kazanan Manchester United, daha uzun bir seriyi en son Kasım 1993-Kasım 2000 arasında yakaladı.

-Premier Lig tarihinde en fazla deplasman galibiyetinie sahne olan eşleşme Manchester City-Manchester United rekabeti (21).

-Manchester United ile oynadığı 18 Premier Lig maçında gol atamayan Raheem Sterling, filelerini havalandıramadığı diğer altı rakibine karşı toplam 16 karşılaşmada görev yaptı.

-Pep Guardiola'nın kariyerinde iç sahada en fazla resmi maç mağlubiyeti aldığı rakibi Manchester United (4).