PAOK - Beşiktaş CANLI İZLE

PAOK ile Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşı karşıya geliyor. Saat 21:00'de başlayan müsabaka Kanal D'den şifresiz ve canlı olarak yayınlanıyor.

PAOK - Beşiktaş CANLI İZLE

Yunanistan temsilcisi PAOK ile Türkiye Süper Ligi temsilcisi Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşıyor.

Saat 21:00'de başlayan müsabaka Kanal D'den şifresiz ve canlı olarak izlenebiliyor. Maç Kanal D'nin internet sitesi üzerinden de canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş ve PAOK daha önce Avrupa kupalarında hiç karşılaşmamıştı.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle bu sezon eleme müsabakaları tek maç üzerinden ve seyircisiz olarak oynanıyor. Maçın normal süresi berabere biterse uzatmalara, eşitlik yine bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek.

Müsabaka sonunda kazanan ekip 3. ön eleme turuna yükselecek.

İddaa Risk Yönetimi PAOK'un galibiyetine 1.80, beraberliğe 2.85, Beşiktaş'ın galibiyetine ise 3.10 oran veriyor.

İki takım arasındaki maçta İtalyan hakem Daniele Doveri görev yapıyor. Doveri'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Matteo Passeri ile Dario Cecconi gerçekleştiriyor. Gianpaolo Calvarese ise dördüncü hakem olarak sahada yer alıyor.

Muhtemel 11'ler

PAOK: Paschalakis, Varela, Crespo, Ingason, Limnios, El Kaddouri, Schwab, Giannoulis, Biseswar, Akpom, Swiderski

Beşiktaş: Ersin, Lens, Vida, Welinton, N'Sakala, Atiba, Necip, Mensah, Boyd, N'Koudou, Larin

İstatistikler

PAOK, tarihinde ikinci kez bir Türk takımıyla eşleşti. Daha önce 2010/11 Avrupa Ligi elemelerinde Fenerbahçe ile karşılaşan Yunan temsilcisi; evinde rakibini 1-0 yenmiş, deplasmandan 1-1'lik beraberlikle dönüp turu geçmişti.

PAOK ile ilk kez karşılaşacak olan Beşiktaş, Avrupa kupalarında Yunanistan takımlarına rakip olduğu dört maçın hiçbirini kaybetmedi (1G 3B).

Beşiktaş bugüne kadar Yunan takımlarıyla (Asteras Tripolis & Olympiakos) oynadığı dört maçta da gol attı (toplam 8 gol) ancak bu karşılaşmaların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı (toplam 5 gol).

Avrupa kupalarında oynadığı son sekiz maçın sadece birini kazanabilen PAOK (1B 6M), tek galibiyetini geçen sezon Avrupa Ligi ön eleme turunda Slovan Bratislava'yı yenerek aldı.

PAOK, Avrupa kupalarında oynadığı son 12 maçta da rakiplerinden gol yedi (toplam 25 gol).
Avrupa kupalarında oynadığı son yedi maçın altısını kaybeden Beşiktaş, tek galibiyetini geçen sezon Avrupa Ligi gruplarında Slovan Bratislava karşısında aldı.

Avrupa arenasında çıktığı son 12 maçta da kalesini gole kapatamayan Beşiktaş, bu süreçte rakiplerinden toplam 26 gol yedi.

PAOK formasıyla Avrupa arenasında çıktığı son üç maçta üç gole doğrudan katkı sağlayan Diego Biseswar (2 gol & 1 asist), Süper Lig kariyerinde Beşiktaş'a karşı forma giydiği son karşılaşmada gol sevinci yaşamıştı (Aralık 2015).

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında attığı son dört golün ikisinde Umut Nayir'in doğrudan katkısı var (1 gol & 1 asist).