Rennes - Angers Canlı izle

Rennes ile Angers, Fransa 1.Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalında şifresiz ve canlı olarak yayınlanıyor.

Rennes - Angers Canlı izle

Rennes ile Angers, Fransa 1.Ligi 8. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Rennes ile Angers maçında hakem Jeremie Pignard düdük çalacak.

Rennes - Angers maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22.00'de başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Rennes - Angers maçı öncesi istatistikler

Rennes: Geçtiğimiz hafta Dijon deplasmanına namağlup çıktı, hemen maçın 24.dakikasında Martin Terrier golüyle Rennes 1-0 öne geçti. Haftayı 1 puanla tamamlarken yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı ve lider Lille ile birlikte ligin namağlup takımı oldu. Julien Stephane ve öğrencileri, ilk 7 haftanın tamamında skor üreterek iyi bir hücum performansı ortaya koydu.

Angers: Konuk ekip Angers, Fransa Ligue 1’in ilk 7 haftasından sadece 10 puan çıkarabildi. Stephane Moulin önderliğinde son 2 haftayı 1 puanla geçiren Angers, önce PSG’ye 6-1 mağlup olurken, geçtiğimiz hafta Metz ile 1-1 berabere kaldı. Milli takım arasından da formsuz dönen konuk ekip, son 4 hafta kalesini gole kapatamazken, tam 13 gol yedi.

Rennes - Angers maçı sakat ve cezalılar

Rennes: Alfred Gomis (Sakat), M'baye Niang (Sakat), Faitout Maouassa (Sakat), James Siliki (Sakat), Gerzino Nyamsi (Sakat)

Rennes - Angers iddia oranları

Rennes: 1.62
Beraberlik: 3.30
Angers: 3.75
2,5 gol üstü: 1.75
2,5 gol altı: 1.67