CANLI İZLE Sevilla Real Madrid

İspanya La Liga maçında Sevilla Real Madrid karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sevilla Real Madrid maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sevilla Real Madrid

İspanya La Liga maçında Sevilla Real Madrid kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sevilla Real Madrid maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Sevilla Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Sevilla Real Madrid canlı izle

İşte Sevilla Real Madrid maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Sevilla Real Madrid maçı muhtemel 11'ler henüz belli olmadı.

Sevilla Real Madrid sakat ve cezalılar

Sevilla: Karim Rekik (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Thomas Delaney ( Sakatlık - Baldırından Sakat), Fernando Reges (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Real Madrid: Dani Ceballos (Sakatlık - Covid Pozitif), Carlos Casemiro (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Marcelo (Sakatlık - Adale Problemi), Eden Hazard (Sakatlık - Bacağından Sakat), Miguel Gutierrez (Sakatlık - Menisküs Problemi), Ferland Mendy ( Sakatlık - Adale Problemi)

Sevilla Real Madrid iddia oranları

Sevilla: 2.64

Beraberlik: 2.95

Real Madrid: 2.21

2,5 gol üstü: 1.84

2,5 gol altı: 1.60

OPTA'YA GÖRE;

Real Madrid ile oynadığı son altı La Liga maçını kazanamayan Sevilla (1B 5M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Mayıs 1993-Nisan 2003 arasındaki 15 karşılaşmalık süreçte yaşadı (2B 13M).

Sevilla'ya konuk olduğu son iki La Liga maçını kazanan Real Madrid, bu deplasmanda üst üste 3+ galibiyeti en son Kasım 1996'da aldı (4G).

Real Madrid, La Liga tarihinde Sevilla'yı deplasmanda üst üste üç kez gol yemeden mağlup eden üçüncü takım olmak istiyor (Barcelona ve Celta Vigo ile birlikte).

Sevilla orta sahası Ivan Rakitic'in La Liga kariyerinde Real Madrid'den (5) daha fazla gol attığı tek rakibi Real Betis (6).

Sevilla'ya rakip olduğu 21 La Liga maçında sekiz gol atan Karim Benzema, bu gollerin sadece birini deplasmanda kaydedebildi (10 maç).