CANLI İZLE Southampton Arsenal

İngiltere Premier Lig maçında Southampton ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Southampton Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Southampton Arsenal

İngiltere Premier Lig maçında Southampton ile Arsenal Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Southampton Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Southampton Arsenal - Resim : 1Southampton-Arsenal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Southampton-Arsenal canlı izle

İşte Man Southampton Arsenal maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Southampton Arsenal maçı muhtemel 11’ler henüz belli olmadı.

Southampton-Arsenal maçı sakat ve cezalılar

Arsenal: Thomas Partey (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Takehiro Tomiyasu (Sakatlık - Baldırından Sakat), Kieran Tierney (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Southampton-Arsenal iddia oranları

Southampton: 3.45

Beraberlik: 3.30

Arsenal: 1.74

2,5 gol üstü: 1.68

2,5 gol altı: 1.74

CANLI İZLE Southampton Arsenal - Resim : 3OPTA FACTLERİ

-Arsenal'i konuk ettiği son iki Premier Lig maçını kaybeden Southampton, daha önceki 10 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı (4G 4B).

-Southampton ile oynadığı son 12 Premier Lig maçının sadece birini kaybeden Arsenal (7G 4B), 2016/17'den bu yana ilk kez rakibi karşısında lig dublesi yapmak istiyor.

-Evinde oynadığı son üç Premier Lig maçında 10 gol yiyen Southampton (3M), daha önceki 13 karşılaşmada aynı sayıda gole izin vermişti (5G 7B 1M).

-Premier Lig'deki son iki maçını kaybeden Arsenal, Ağustos 2021'den bu yana üst üste üç yenilgi almıyor.

-Arsenal forveti Alexandre Lacazette'in Premier Lig kariyerinde en fazla golde pay sahibi olduğu rakibi Southampton (5 gol & 2 asist).