CANLI İZLE Southampton Watford

İngiltere Premier Lig maçında Southampton ile Watford karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Southampton Watford maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Southampton Watford

İngiltere Premier Lig maçında Southampton ile Watford kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Southampton Watford maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Southampton Watford maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Southampton Watford - Resim : 1

Southampton-Watford maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Southampton-Watford canlı izle

İşte Southampton Watford maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Southampton-Watford sakat ve cezalılar

Southampton: Alex McCarthy (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Lyanco (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Watford: Ismaila Sarr (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Nicolas Nkoulou (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Southampton-Watford iddia oranları

Southampton: 1.44

Beraberlik: 3.50

Watford: 4.30

2,5 gol üstü: 1.61

2,5 gol altı: 1.82

CANLI İZLE Southampton Watford - Resim : 3

 DİĞER BİLGİLER

Premier Lig’de Watford karşısında altı maçlık yenilmezlik serisine sahip olan Southampton, -son üç randevudan galibiyetle ayrıldı (3B).

-Southampton’a Premier Lig’de konuk olduğu son dokuz maçın birini kazanan Watford (2B 6M), tek galibiyetini Eylül 2017’de aldı (2-0).

-Premier Lig’e o sezon yükselen takımları ağırladığı son 39 maçın sadece üçünü kaybeden Southampton (26G 10B), bu mağlubiyetleri Cardiff (2014 & 2019) ve Leeds (2021) karşısında yaşadı.

-Watford Teknik Direktörü Roy Hodgson’ın Premier Lig kariyerinde en az 10 kez karşılaştığı rakipleri arasında Southampton’dan (3G 2B 6M) daha az mağlup ettiği tek takım Tottenham (1G 6B 12M).

Premier Lig’e bu sezon yükselen takımlara rakip olduğu dört maçta da gol atan Che Adams, kulüp tarihinde bu şekilde beş karşılaşmalık seri yaşayan ikinci oyuncu olmak istiyor (Aralık 1993-Ekim 1994 arasında Matt Le Tissier).