Tottenham – Crystal Palace Canlı maç izle

Tottenham ile Crystal Palace, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:15’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Tottenham – Crystal Palace Canlı maç izle

Tottenham ile Crystal Palace İngiltere Premier Lig 27.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Stuart Attwell düdük çalacak.

Tottenham –Crystal Palace maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:15’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Tottenham –Crystal Palace maçı muhtemel 1’ler…

Tottenham: Lloris, Matt Doherty, Alderweireld, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Gareth Bale, Son

Crystal Palace: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, McArthur, Townsend, Mateta, Eze, Benteke

Tottenham –Crystal Palace maçı sakat ve cezalılar

Tottenham: Giovani Lo Celso (Sakat)

Crystal Palace: James Tomkins (Sakat), Wayne Hennessey (Şüpheli), Mamadou Sakho (Sakat), Nathaniel Clyne (Sakat), James McArthur (Sakat), James McCarthy (Şüpheli), Wilfried Zaha (Şüpheli), Nathan Ferguson (Şüpheli), Tyrick Mitchell (Sakat)

Tottenham –Crystal Palace iddia oranları

Tottenham: 1.35

Beraberlik: 3.75

Crystal Palace: 5.00

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.75

Tottenham Moral Buldu

Tottenham’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Fulham’a konuk olan Tottenham, Dele Alli’nin tek golüyle 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de üst üste 2. Galibiyetini alan Tottenham, bir önceki hafta Burnley’i 4-0 ile geçmişti. Jose Mourinho’nun öğrencileri, son 2 maçta 5 gol atarken, kalesini ise gole kapatmayı başardı. Bu hafta Crystal Palace karşısında da maçın favorisi olan Tottenham’da Lo Celso’nun sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace 3 Maçtır Kaybetmiyor

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada karşılaştıkları Manchester United ile golsüz berabere kalan Crystal Palace, yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttı. Premier Lig’de son 3 maçta 5 puan toplayan Roy Hodgson’ın öğrencileri, düşme hattı ile de makası iyice açtı diyebiliriz. 18. Sıradaki Fulham’ın tam 11 puan önündeler. Bu hafta Tottenham’a konuk olacak Crystal Palace’ta James Tomkins, Mamadou Sakho, Nathaniel Clyn ve Tyrick Mitchell’in sakatlıkları bulunuyor.