CANLI İZLE Trabzonspor Karagümrük

Türkiye Süper Lig 33. haftasında Trabzonspor Karagümrük karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Trabzonspor Karagümrük maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Trabzonspor Karagümrük

Trabzonspor Karagümrük Süper Lig'in 33. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Antalyaspor Hatayspor beIN Sports şifresiz canlı izleyebileceğiniz link...

Trabzonspor Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 33. haftasında ligde 1. sırada yer alan Trabzonspor ile 10. sırada yer alan Karagümrük mücadele edecek. Büyük mücadele, Medical Park Stadı'nda oynanacak. Saat 20:30'da başlayan mücadelede hakem henüz belli değil.

Futbolseverler, diğer yandan da Trabzonspor Karagümrük maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Trabzonspor Karagümrük maçı beIN Sportsşifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

TRABZONSPOR KAARAGÜMRÜK MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

TRABZONSPOR: UĞURCAN, PERES, HÜSEYİN, HUGO, DENSWIL, DORUKHAN, HAMSIK, BAKASETAS, VISCA, NWAKAEME, DJANINY

KARAGÜMRÜK: VIVIANO, BIRASCHI, LUCKASSEN, BALKOVEC, BURAK, BIGLIA, EMRE, BISTROVIC, LEVENT, PESIC, KARAMOH

Trabzonspor Karagümrük canlı izle

Trabzonspor Karagümrük mücadelesi beIN Sports kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Bordo mavili takımdan; Anders Trondsen maçta forma giyemeyecek. Dorukhan Toköz ise şüpheli durumda.

Kırmızı-Siyahlı takımda ise Adnan Uğur ve Jimmy Durmaz'ın sarı kart cezası bulunuyor.

Lig'de puan durumları

Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor 72 puanla birinciliğini koruyor. Karagümrük ise 46 puanla 10. sırada yer alıyor. Trabzonspor ile mücadelede Karagümrük'ü zorlu bir maç bekliyor.