Türkiye - Hırvatistan Canlı izle

Türkiye ile Hırvatistan, UEFA Uluslar Ligi karşılaşması öncesinde hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:45'de başlayan müsabaka TRT Spor'dan şifresiz ve canlı olarak yayınlanıyor.

Türkiye - Hırvatistan Canlı izle

Türkiye ile Hırvatistan, hafta sonunda oynayacakları UEFA Uluslar Ligi karşılaşması öncesinde hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Her iki takımında gücünü test edeceği maçta hakem Slavko Vincic düdük çalıyor.

Türkiye ilk 11'i: Uğurcan, Mert Çetin, Ozan, Nazım, Caner, Okay, Dorukhan, Orkun, Cengiz, Deniz, Cenk
Hırvatistan ilk 11'i: Sluga, Juranovic, Vida, Pongracic, Melnjak, Rog, Badelj, Brekalo, Pasalic, Orsic, Budimir

Türkiye - Hırvatistan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20.45'te başlayan müsabaka TRT Spor kanalından canlı olarak izlenebilir.

Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi istatistikler

UEFA Uluslar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Türkiye, Macaristan mağlubiyetinin ardından oynadığı 3 maçta da berabere kaldı. Önce Sırbistan'la deplasmanda 0-0 berabere kalan Ay-Yıldızlı ekip, yine deplasmanda Rusya ile 1-1- berabere kalmasının ardından Türkiye'de ağırladığı Sırbistan ile de 2-2 berabere kalarak 3 puan toplayabildi.

UEFA Uluslar Ligi'ne Türkiye gibi kötü bir başlangıç yapan Hırvatistan, ilk maçında Portekiz'e 4-1 mağlup oldu. Ardından Fransa'dan da 4 gol yiyen Hırvatlar, sahasında İsveç'i 2-1'lik skorla geçerek 3 puanın sahibi oldu. Gruptaki son maçında ise evinde Fransa ile karşılaşan Hırvatistan sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı ve 3 puanda kaldı.

Türkiye - Hırvatistan iddia oranları

Türkiye: 2.50
Beraberlik: 2.80
Hırvatistan: 2.10
2,5 gol üstü: 1.67
2,5 gol altı: 1.65