Ümraniyespor – Trabzonspor canlı maç izle

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Ümraniyespor ile Trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Ümraniyespor Trabzonspor canlı izle şeklinde aramalarına devam ediyor. Peki Ümraniyespor Trabzonspor maçı, saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Sakatlıklar, cezalı futbolcular ve ilk 11’ler... Tüm detaylar...

Ümraniyespor – Trabzonspor canlı maç izle

Ümraniyespor ile Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da hedef kazanarak çeyrek finale adını yazdırmak. Peki Ümraniyespor Trabzonspor şifresiz canlı olarak nasıl izlenir? Futbolseverler araştırmasını yaparken cevabı haberimizde...

Süper Lig’de 32 puan ile 6’ıncı sırada yer alan Trabzonspor zorlu bir rakip karşısında deplasmanda Türkiye Kupası için ter döküyor. Ümraniyespor evinde ağırladığı Trabzonspor karşısında galip gelmek istiyor. 14 puan ile 19'ıncı sırada yer alan Ümraniyespor ligde mağlup edemediği Trabzonspor'u  yenmek istiyor. Trabzonspor son 5 maçında üç galibiyet ve iki mağlubyet aldı. Ümraniyespor ise son 5 maçında iki galibiyet, iki mağlubiyet ve bir beraberlik aldı.

ÜMRANİYESPOR TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasının en zorlu maçlarından olan Ümraniyespor Trabzonspor maçı saat  20.30'da başlıyor. Ümraniye Hekimbaşı Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalıyor. Ümraniyespor Trabzonspor maçı A Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Mücadeleyi yani Ümraniyespor Trabzonspor A Spor ekranlarından şifresiz izleyebilirsiniz.

ÜMRANİYESPOR TRABZONSPOR CANLI İZLE

SAKATLAR VE CEZALAR

Kupaya 5. turdan itibaren katılan Karadeniz ekibi, Yılport Samsunspor'u 3-0'lık sonuçla mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. HangiKredi Ümraniyespor ile ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor, 1-0 kazanmıştı. Bordo-mavili takımda, Edin Visca, Dorukhan Toköz, Jean Philippe Gbamin ve Serkan Asan'ın sakatlıkları bulunuyor.