CANLI İZLE Vallecano-Real Madrid

İspanya La Liga maçında Vallecano ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Vallecano Real Madrid maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Vallecano-Real Madrid

İspanya La Liga maçında Vallecano ile Real Madrid kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Santiago Jaime Latre düdük çalıyor. Vallecano Real Madrid maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Vallecano-Real Madrid - Resim : 1

Vallecano-Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Vallecano-Real Madrid canlı izle

İşte Vallecano Real Madrid maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Vallecano-Real Madrid iddia oranları

Vallecano: 1.69

Beraberlik: 2.75

Real Madrid: 4.00

2,5 gol üstü: 2.44

2,5 gol altı: 1.32

CANLI İZLE Vallecano-Real Madrid - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Rayo Vallecano ile oynadığı son 21 La Liga maçının sadece birini kaybeden Real Madrid (19G 1B), tek mağlubiyetini son ziyaretinde aldı (Nisan 2021).

-La Liga'daki son dört maçını kaybeden Rayo Vallecano, Mart 2019'dan (7M) bu yana üst üste 5+ mağlubiyet almıyor.

-La Liga deplasmanlarında iki maçtır kazanamayan Real Madrid (1B 1M), Mayıs 2019'dan (5 maç) bu yana daha uzun bir galibiyet hasreti yaşamıyor.

-Rayo Vallecano'ya rakip olduğu 10 lig maçında dokuz gol atan Karim Benzema, La Liga'daki ilk hat-trick'ini Aralık 2015'te kırmızı-beyazlılara karşı yaptı.

-Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin La Liga'da puan kaybetmediği takımlar arasında Rayo Vallecano'dan (5) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Granada (6).