Adana Demirspor Cluj CANLI İZLE

Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu ilk maçında Romanya temsilcisi CFR Cluj karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Adana Demirspor Cluj canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Adana Demirspor Cluj canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Adana Demirspor Cluj canlı nasıl izlenir? Peki, Adana Demirspor Cluj maçı saat kaçta, hangi kanalda? Adana Demirspor Cluj şifresiz izleme linki...

Adana Demirspor Cluj CANLI İZLE

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Adana Demirspor, yeni sezonu Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu maçıyla açıyor. Romanya ekibi Cluj ile kozlarını paylaşan Adana Demirspor, deplasmandaki maçtan avantajlı bir skor elde ederek turu Türkiye’de geçmek istiyor.

ADANA DEMİRSPOR CLUJ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Adana Demirspor ile Cluj arasındaki UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu ilk maçı 27 Temmuz Perşembe günü (bugün) Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda oynanıyor.

Saat 20.30’da başlayan maçı Azeri hakem Elchin Masiyev yönetiyor. Masiyev’in yardımcılıklarını ise Elshad Abdullayev ve Parvin Talibov yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Farid Hajiyev görev alıyor.

Adana Demirspor Cluj şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Adana Demirspor Cluj maçı TV8.5 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifresiz olarak ekrana geliyor.

TV 8.5, Digiturk 55, D Smart 47, Vodafone TV 29 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

ADANA DEMİRSPOR CLUJ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ADANA DEMİRSPOR CLUJ MAÇI İLK 11’LERİ

Adana Demirspor: Goran, Svensson, Manev, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre, Yusuf Sarı, Belhanda, Akintola, Cherif.

Cluj: Sava, Kresic, Ajeti, Morgan, Manea, Cvek, Tachtsidis, Avaounou, Camora, Birligea, Betancor.