Alanyaspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta maçında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Alanyaspor ile Fenerbahçe canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Alanyaspor Fenerbahçe canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Alanyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Alanyaspor - Fenerbahçe şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar

Alanyaspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Sarı Lacivertli takım Jorge Jesus yönetiminde zirve yarışında farkı kapatmak istiyor.

Kritik maçı merak eden futbol severler ise Alanyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Alanyaspor Fenerbahçe dair tüm detaylar…

Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Alanyaspor, son 5 maçında dört galibiyet ve bir mağlubiyet alarak 51 puanla 2'inci sırada yer alıyor. Alanyaspor ise son 5 maçından dört mağlubiyet ve bir galibiyetle 28 puanla 11'inci sırada yer alıyor.

ALANYASPOR FENERBAHÇE ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve ve küme düşme yarışını yakından ilgilendiren Alanyaspor - Fenerbahçe maçı saat 19.00’da başlıyor. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Mete Kalkavan düdük çalıyor.

Alanyaspor Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Alanyaspor Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Alanyaspor Fenerbahçe maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

ALANYASPOR FENERBAHÇE İLK 11'LER

Alanyaspor: Runarsson, Yusuf Özdemir, Furkan Bayır, Rassoul, Candeias, Lusamba, Umut Güneş, Efkan Bekiroğlu, Efecan Karaca, Cavaleiro, Koulouris.

Fenerbahçe:  Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Gustavo, Oosterwolde, Arao, İsmail Yüksek, Rossi, İrfan Can Kahveci, Valencia, Pedro.