Ankaragücü - Konyaspor CANLI MAÇ İZLE

2022-2023 sezonunun ilk haftasında MKE Ankaragücü ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Konyaspor, sezonu UEFA Konferans Ligi elemeleri sebebiyle erken açtı ve MKE Ankaragücü'ne karşı kazanarak güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Yeni sezonun 1. haftasında Ankaragücü Konyaspor Eryaman Stadı'nda mücadele edecek. Peki Ankaragücü Konyaspor maçı saat kaçta, hangi, kanalda? İşte, Ankaragücü Konyaspor maçı muhtemel 11'ler ve diğer tüm detaylar..

Ankaragücü - Konyaspor CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonunun ilk hafta maçında, Ankaragücü Konyaspor arasında oynanacak. Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesi için nefesler tutuldu. 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü yapılacak maç, saat 21:45'de başlayacak. Peki, Ankaragücü Konyaspormaçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Ankaragücü Konyaspor muhtemel 11'ler ve detaylar...

ANKARAGÜCÜ - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 2022-2023 sezonunun 1. hafta maçında futbolseverler, Ankaragücü Konyaspor karşılaşmasına tanıklık edecek. Herkesin büyük bi heyecanla beklediği maç, Eryaman Stadı'nda gerçekleşecek. Saat 21:45'de başlayacak olan İstanbulspor Trabzonspor maçını izlemek isteyenler, BEIN Sports 1 kanalından mücadeleyi canlı olarak izleyebilecek.

ANKARAGÜCÜ - KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Ankaragücü: Nurullah Aslan, Alperen Babacan, Marlon, Oğuz Ceylan, Radakovic, Diack, Zahid, Hakan Öztürk, Pedrinho, Jese, Macheda, Eren Derdiyok.

Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Michalak, Rahmanovic, Amilyon, Muhammet Demir.

Ankaragücü'nün Konyaspor'u kendi evinde ağırlayacağı maçı Bahattin Şimşek yönetecek. İki takım Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda oynanan son karşılaşmada 1-1 sona ermişti.

Spor Toto 1. Lig'i birincilikle tamamlayan Sarı-lacivertli takım, bugünkü oynanacak maçta 3 puan arayacak.