Arnavutluk - Kazakistan Canlı maç izle

Arnavutluk ile Kazakistan, UEFA Uluslar Ligi Lig C Grup 4’ün 5. haftasında karşı karşıya geliyor. S Sport kanalında canlı yayınlanacak müsabaka saat 20:00’de başlayacak. Maçta hakem Javier Estrada Fernández düdük çalacak.

Arnavutluk - Kazakistan  Canlı maç izle

Arnavutluk ile Kazakistan, UEFA Uluslar Ligi Lig C Grup 4’ün 5. haftasında karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Javier Estrada Fernández düdük çalacak.

Arnavutluk - Kazakistan  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Arnavutluk – Kazakistan maçı saat 20:00’de başlayacak. Müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Arnavutluk – Kazakistan maç öncesi istatistikler

Arnavutluk: Lige iyi bir başlangıç yapan Arnavutluk ilk maçında deplasmanda Belarus’u 2-0 yendi. İkinci maçında ilk mağlubiyetini alan Arnavutluk sahasında Litvanya’ya 1-0 yenildi. Son iki maçında beraberlik alan Arnavutluk deplasmanda Kazakistan ile 0-0 berabere kalmıştı. Son maçında deplasmanda Litvanya ile 0-0 berabere kalan Anavutluk, 5 puanla UEFA Uluslar Lig’inde 3.sırada.

Kazakistan: Lige iyi bir başlangıç yapan Kazakistan ilk maçında deplasmanda Litvanya’yı 2-0 yendi. İkinci maçında sahasında Belarus’a 2-1 mağlup olan Kazakistan iyi gidişatını koruyamadı. Sonraki maçta ilk beraberliğini alan Kazakistan sahasında Arnavutluk ile 0-0 berabere kaldı. Son maçında deplasmanda Belarus’a 2-0 yenilen Kazakistan, 4 puanla Uluslar Ligi C Grup 4’de 4.sırada yer alıyor.

Arnavutluk – Kazakistan maçı iddia oranları

Arnavutluk: 1.50

Beraberlik: 2.90

Kazakistan: 4.40

2,5 gol üstü: 2.00

2,5 gol altı: 1.40