Barcelona PSG CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona ile Paris Saint Germain (PSG) karşı karşıya gelecek. Barcelona PSG canlı Barcelona PSG şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Barcelona PSG canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Barcelona PSG canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Barcelona PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona PSG şifresiz izleme linki...

Barcelona PSG CANLI İZLE

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı rövanş maçlarıyla sürüyor. Bu doğrultuda turnuvanın favorileri arasında yer alan Paris Saint Germain (PSG) ile Barcelona takımları karşı karşıya geliyor. İlk maçı 3-2 kazanan Barcelona, avantajlı skorun verdiği rahatlıkla turu geçmek istiyor, PSG ise Barcelona’yı yenerek yarı finale kalmayı hedefliyor.

BARCELONA PSG MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında İspanyol ekibi Barcelona ile Fransız ekibi Paris Saint Germain (PSG) karşı karşıya geliyor. Barcelona - PSG maçı 16 Nisan Salı günü İspanya’nın Barcelona kentindeki Estadi Olímpic Lluís Companys Stadyumu’nda oynanıyor.

TSİ ile 22.00’da başlayan maçı Rumen hakem István Kovács yönetiyor. Kovács’ın yardımcılıklarını ise Vasile Florin Marinescu ve Ovidiu Artene yapıyor.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Horațiu Feșnic, VAR olarak Alman Marco Fritz, AVAR olarak ise Bastian Dankert David Coote görev alıyor.

Barcelona PSG maçı EXXEN platformundan şifreli olarak yayınlanıyor.

Barcelona PSG maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Barcelona PSG maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir.

BARCELONA PSG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BARCELONA PSG MAÇI İLK 11’LERİ

PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Nuno Mendes, Zaire Emery, Vitinha, Fabian Ruiz, Dembele, Mbappe, Barcola

Barcelona: Ter Stegen, Cancelo, Araujo, Kounde, Cubarsi, Pedri, İlkay Gündoğan, De Jong, Raphinha, Lewandowski, Lamine Yamal

İki dev takım şimdiye kadar 13 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Barcelona 5 kez sahadan galip ayrıldı, 4 maçı ise PSG kazandı, 4 maç ise berabere bitti. Barcelona 26 gol atarken PSG ise 23 golle rakibine karşılık verdi.