Beşiktaş Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş Adana Demirspor canlı izle Beşiktaş Adana Demirspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Adana Demirspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Adana Demirspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Adana Demirspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 6.hafta maçında Kayserispor’u 2-1 yenerek morallenen Beşiktaş, Konferans Ligi play-off turu nedeniyle ligin 3.haftasında ertelenen maçta Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Beşiktaş bu mücadeleyi kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi, Adana Demirspor ise Kasımpaşa yenilgisini telafi etmeyi amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 3.haftasındaki Adana Demirspor-Beşiktaş erteleme maçı, 27 Eylül Çarşamba günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Ümit Öztürk yönetiyor. Öztürk’ün yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Osman Gökhan Bilir yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Murat Erdoğan yapıyor.

VAR’da Erkan Engin, AVAR’da ise Mustafa Öğretmenoğlu ve Kemal Yılmaz görev alıyor.

Beşiktaş- Adana Demirspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Adana Demirspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Adana Demirspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Adana Demirspor: Vedat, Svensson, Gravillon, Semih, Abdurrahim, Dorukhan, Emre, Yusuf Sarı, Belhanda, Nani, Niang.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Salih, Chamberlain, Ghezzal, Cenk, Aboubakar.

İKİ TAKIMIN SON DURUMU

Ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, 10 puanla 5. sırada yer alıyor.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı müsabakaların 2'sini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 1 kez mağlup olan Yukatel Adana Demirspor ise 8 puanla 10. basamakta bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta Eric Bailly, Gökhan İnler ve Tayfur Bingöl, statü gereği forma giyemeyecek. Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan ise sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada görev alamayacak.

ADANA DEMİRPSPOR’DA 10 FUTBOLCU FORMA GİYEMEYECEK

Adana Demirspor'da Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Ertaç Özbir siyah-beyazlılara karşı oynayamayacak.

Bunun yanı sıra Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş da maçta forma giyemeyecek.