Beşiktaş Ankaragücü CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile MKE Ankaragücü kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş – MKE Ankaragücü canlı izle Beşiktaş – MKE Ankaragücü şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş – MKE Ankaragücü canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş – MKE Ankaragücü canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş – MKE Ankaragücü şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Ankaragücü CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 33.haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü’nü 2-0 yenen Beşiktaş rotasını Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Siyah-beyazlı takım yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. İki takım rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmeyi amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş –MKE Ankaragücü maçı 23 Nisan Salı günü Ankara’daki Eryaman Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.30’da başlayan müsabakayı hakem başlayan maçı hakem Ümit Öztürk yönetiyor. Öztürk’ün müsabakadaki yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Kısal yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Mert Güzenge üstleniyor. VAR’da Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR’da ise Onur Özütoprak ve Mehmet Emin Tuğral yapıyor.

Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı ATV kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş MKE Ankaragücü şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş MKE Ankaragücü maçının canlı yayınlandığı ATV’yi Digiturk 25, D Smart 25, Kablo TV 24, Tivibu 24, Turkcell TV+ 24, Vodafone TV 25 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Necip Uysal, Worrall, Umut Meraş, Al Musrati, Gedson, Muçi, Ghezzal, Rashica, Muleka.

MKE Ankaragücü: Bahadır Han Güngördü, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Atakan Çankaya, Flips, Tolga Ciğerci, Efkan Bekiroğlu, Morutan, Bassogog, Sowe.

BEŞİKTAŞ’IN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YOLCULUĞU

Türkiye Kupası'na 5. turdan dahil olan Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek adını son 16 takım arasına yazdırdı. Siyah-beyazlı ekip, son 16 turunda Bitexen Antalyaspor'a 2-1 üstünlük kurarak çeyrek finale yükseldi. Beşiktaş, çeyrek finalde ise TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 yenerek son 4 ekip arasına kaldı.

MKE Ankaragücü ise 3. turdan itibaren mücadele ettiği kupada sırasıyla Malatya Arguvanspor (2-0), İskenderunspor (3-1), Çaykur Rizespor (3-1), Anagold 24Erzincanspor (5-1) ve Fenerbahçe'yi (3-0) eleyerek yarı finale yükseldi.

İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de oynanan ilk maç 1-1 berabere tamamlanırken, ikinci müsabakayı Beşiktaş 2-0 kazandı.

Siyah-beyazlı takım, 7 Mayıs'ta Dolmabahçe'de oynanacak rövanş öncesi Ankara'dan avantajlı bir skorla dönmeye çalışacak.

BEŞİKTAŞ’IN MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI EKSİKLERİ

Beşiktaş’ta Emrecan Terzi, Onur Bulut, Semih Kılıçsoy, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Tayfur Bingöl, MKE Ankaragücü maçında forma giyemiyor.

ANKARAGÜCÜ’NÜN TÜRKİYE KUPASI MACERASI

Başkent temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar oynadığı 5 maçta 16 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

Kupaya 3. turdan dahil olan MKE Ankaragücü, sırasıyla Malatya Arguvanspor'u 2-0, İskenderunspor ve Çaykur Rizespor'u 3-1, Anagold 24Erzincanspor'u ise 5-1 yendi.

Çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşen başkent ekibi, güçlü rakibini Ankara'da Olimpiu Morutan, Anastasios Chatzigiovanis ve Garry Rodrigues'in golleriyle 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.