Beşiktaş Antalyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 11.hafta maçında Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş Antalyaspor canlı izle Beşiktaş Antalyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Antalyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Antalyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Antalyaspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Antalyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 11.hafta müsabakasında Beşiktaş ile Antalyaspor kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş, bu mücadeleyi kazanarak galibiyet serisini 2 maça çıkarmayı ve zirveye yaklaşmayı hedefliyor. Ev sahibi takım Antalyaspor ise Beşiktaş maçını kazanarak üst sıralara çıkmayı ve galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 11.haftasındaki Beşiktaş- Antalyaspor maçı 5 Kasım Pazar günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Abdullah Bor Özkara yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Turgut Doman üstleniyor.

Beşiktaş Antalyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Antalyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Antalyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Ersin, Zaynutdinov, Necip, Bailly, Onur, Tayfur, Salih, Gedson, Oxlade-Chamberlain, Rashica, Cenk Tosun

Antalyaspor: Leite, Erdoğan, Ömer, Veysel, Bünyamin, Saric, Erdal, Safuri, Bytyqi, Jehezkel, Buksa

BEŞİKTAŞ VE ANTALYSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Geride kalan 10 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan toplayarak tamamlayan Beşiktaş ligde 4. sırada yer alıyor.

Üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 4 de mağlubiyeti bulunan Antalyaspor ise 12 puanla 12. basamakta bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLİKLERİ

Beşiktaş'ta Gaziantep FK maçında sakatlanan Rachid Ghezzal'ın yanı sıra tedavileri devam eden Daniel Amartey, Omar Colley ve Arthur Masuaku’nun yanı sıra hastalığı nedeniyle Gaziantep FK karşısında görev yapamayan Vincent Aboubakar'ın Antalyaspor maçında forma giyemiyor.

Siyah-beyazlı ekipte sakat oyuncuların yanı sıra kırmızı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic de Antalya deplasmanında takımını yalnız bırakıyor.