Beşiktaş Antalyaspor CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş – Antalyaspor canlı izle Beşiktaş Antalyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Antalyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Antalyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Antalyaspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Antalyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 24.hafta müsabakasında Trabzonspor’u 2-0 yenerek moral kazanan Beşiktaş, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Siyah-beyazlılar, Son 16 Turu maçında Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş rakibini yenerek kupada adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Ev sahibi Antalyaspor da Beşiktaş’ı yenerek sürprize imza atmayı amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş ile Antalyaspor kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş – Antalyaspor maçı 8 Şubat Perşembe günü Antalya’daki Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan maçı hakem Ümit Öztürk yönetiyor. Öztürk’ün müsabakadaki yardımcılıklarını ise Osman Gökhan Bilir ve Candaş Elbil yapıyor. Maçın dördüncü hakemliğini ise Emre Kargın üstleniyor.

Beşiktaş Antalyaspor maçı A Spor kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş Antalyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Antalyaspor maçının canlı yayınlandığı A Spor kanalını Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Zaynutdinov, Umut, Amartey, Gedson, Rashica, Ghezzal, Rebic, Semih Kılıçsoy

Antalyaspor: Helton, Bahadır, Bünyamin, Šarić, Buksa, Larsson, Güray, Safuri, Kałuziński, Bytyqi, Veysel.

BEŞİKTAŞ VE ANTALYASPOR’UN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YOLCULUĞU

Kupaya 5. turdan başlayan Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek son 16 turuna adını yazdırdı. Bu sezonki kupa serüvenine 3. turdan başlayan Antalyaspor ise ilk maçında 52 Orduspor FK'yi 3-0'la geçti. Bir üst turda​​​​​​​ Kepezspor'u 6-1 yenen Antalyaspor, 5. turda da Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

BEŞİKTAŞ’IN ANTALYASPOR MAÇI EKSİKLERİ

Beşiktaş’ta Trabzonspor mücadelesinin ardından sağ uyluk üst iç adalesinde (adductor brevis) gerilme ve ödem saptanan Jonas Svensson, patellar tendinit nedeni ile tedavi sürecinde olan Mustafa Erhan Hekimoğlu, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile tedavisi devam eden Omar Colley ve sahaya dönüş süreçleri devam eden Salih Uçan ile Vincent Aboubakar’ın yanı sıra uzun süreli sakatlığı bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Demokratik Kongolu futbolcu Arthur Masuaku da maçta forma giyemeyecek.