Beşiktaş Antalyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 30.haftasında Beşiktaş – Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş – Antalyaspor canlı izle Beşiktaş – Antalyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş – Antalyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş – Antalyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş – Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş – Antalyaspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Antalyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında oynadığı Galatasaray maçını 1-0, 29.haftada oynadığı Gaziantep FK maçını 2-0 kaybeden Beşiktaş, 30.haftada Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş bu maçı kazanarak 3.lük yarışında haftayı 3 puanla kapatmayı, 2 maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyor. Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’u ise Beşiktaş deplasmanından puan ve puanlar almayı amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 30.haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Beşiktaş – Antalyaspor maçı 16 Mart Cumartesi günü İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.30’da başlayan Beşiktaş – Antalyaspor maçını hakem Burak Pakkan yönetiyor. Pakkan’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Serkan Çimen yapıyor. Maçın dördüncü hakemliğini ise Alper Akarsu üstleniyor.

VAR koltuğunda Hakan Ceylan, AVAR’da Direnç Tonusluoğlu ve Serkan Olguncan görev yapıyor.

Beşiktaş Antalyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Antalyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Antalyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Svensson, Colley, Worall, Emrecan, Amartey, Gedson Fernandes, Muçi, Semih Kılıçsoy, Rashica, Cenk Tosun

Antalyaspor: Helton, Erdoğan, Bahadır, Veysel, Bünyamin, Kaluzinski, Saric, Safuri, Larsson, Streek, Buksa

BEŞİKTAŞ VE ANTALYASPOR’UN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de geride kalan 29 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 46 puanla 4. sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle elde ettiği 38 puanla 8. sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’IN ANTALYASPOR MAÇI EKSİKLERİ

Beşiktaş’ta Alex Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Al Musrati, sakatlıkları nedeniyle; Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku ise sarı kart cezalısı olduğu için Antalyaspor maçında görev alamıyor.

Siyah-beyazlılarda Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Söz konusu oyuncular, bu müsabakada kart görmeleri durumunda ligde bir sonraki hafta oynanacak Başakşehir maçında siyah-beyazlı takımı yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ 2 MAÇTIR KAZANAMIYOR, GOL ATAMIYOR

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’de çıktığı son iki karşılaşmadan 3 puan çıkaramadı. 28. haftada Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray’a 1-0 yenilen Beşiktaş, bir sonraki hafta da Gaziantep FK’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Bu süreçte kalesinde 3 gol gören Kartal, rakip fileleri sarsamadı.

BEŞİKTAŞ’IN İÇ SAHA KARNESİ

Beşiktaş bu sezon ligde çıktığı 14 iç saha müsabakasında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Evinde 26 puan toplayan Kartal, söz konusu maçlarda 20 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde de 12 gole engel olamadı.

Ligde deplasmanda çıktığı son 3 maçında mağlup olan Antalyaspor, son 5 mücadelede ise galip gelemedi.

SERGEN YALÇIN, 840 GÜN SONRA EVİNE DÖNÜYOR

Beşiktaş'a son şampiyonluğunu yaşatan ve şu anda Antalyaspor'da görev yapan teknik direktör Sergen Yalçın, 840 gün sonra yeniden Tüpraş Stadı'na çıkıyor.

Beşiktaş'la 2021-2022 sezonunda beklentilerin gerisinde kalan ve kulüple yollarını ayıran Yalçın, siyah-beyazlı takımın başında Dolmabahçe'deki son lig maçına 27 Kasım 2021'de çıkmıştı.

Sergen Yalçın'ın görev yaptığı son lig maçında Beşiktaş, Giresunspor'a 4-0 yenilmişti.

BEŞİKTAŞ – ANTALYASPOR REKABETİNDE SON DURUM

İki takım bugüne kadar Süper Lig’de 55 kez karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar 35 maçtan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise rakibini 7 kez mağlup etti. Taraflar 13 kez de sahadan 1 puan ile ayrıldı. Söz konusu müsabakalarda Beşiktaş 115 defa rakip fileleri havalandırırken, Antalyaspor ise 50 golle karşılık verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan maçı Güney ekibi, 3-2’lik skorla kazanmıştı.