Beşiktaş Antalyaspor CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş Antalyaspor canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş ile Antalyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Antalyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş - Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Antalyaspor şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar

Beşiktaş Antalyaspor CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam önemli bir maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Beşiktaş ile Antalyaspor kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş, Şenol Güneş ile birlikte zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Kritik maçı merak eden futbolseverler ise Beşiktaş Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Beşiktaş Antalyaspor dair tüm detaylar…

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, son 5 maçında üç galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 39 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Antalyaspor ise son 5 maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 27 puanla 13'üncü sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Beşiktaş - Antalyaspor maçı saat 19.00’da başlıyor. Vodafone Park Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalıyor. Beşiktaş Antalyaspor maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Antalyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Antalyaspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR SAKAT VE CEZALILAR

Bugün oynanacak erteleme maçında siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler forma giyemeyecek.

Statü gereği Beşiktaş'ın o günkü tescil edilen kadrosunda yer almayan Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Alexandreu Maxim ve Omar Colley'in yanı sıra, sarı kart cezalısı olan Arthur Masuaku da Antalyaspor karşısında görev yapamayacak.

Teknik direktör Şenol Güneş, Masuaku'nun yokluğunda Umut Meraş ya da Tayfur Bingöl ikilisinden birini tercih edecek.

Kırmızı beyazlılarda kadroya ara transferde katılan Erdal Rakip, Helton Leite, Balint Szabo, Doğukan Sinik, Emrecan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Mark Mampassi ile Yannick Nkurunziza’nın yanı sıra oynama hakları olmasına karşın ara transferde takımdan ayrılan Hakan Özmert, Erkan Eyibil, Soner Aydoğdu, Luiz Adriano ve Gökdeniz Bayrakdar sahada olamayacak.

BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson, Redmond, Ghezzal, Muleka, Cenk Tosun. 

Antalyaspor: Ataberk, Floranus, Bünyamin, Fernando, Güray, Mehmedi, Fredy, Ndao, Ömer, Ghacha, Veysel.