Beşiktaş Bodo/Glimt CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3.hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Norveç ekibi Bodo/Glimt ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Beşiktaş Bodo/Glimt canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Futbolseverler Beşiktaş Bodo/Glimt canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Bodo/Glimt canlı nasıl izlenir? Beşiktaş Bodo/Glimt maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Bodo/Glimt şifresiz izleme linki…

Beşiktaş Bodo/Glimt CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında oynadığı Galatasaray derbisini kaybeden Beşiktaş, rotasını Konferans Ligi’ne çevirdi. Teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın kariyerindeki ilk Avrupa maçında Beşiktaş, Bodo/Glimt ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Siyah-beyazlılar bu mücadeleyi kazanarak gruptan çıkmak için önemli bir adım atmayı ve ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ BODO/GLIMT MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Bodo/Glimt arasındaki UEFA Konferans Ligi D Grubu 3.hafta maçı 26 Ekim Perşembe günü Norveç’in Bodo şehrindeki Aspmyra Stadı’nda oynanıyor.

TSİ ile 22.00’da başlayan bu zorlu müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Nenad Minakovic yönetiyor. Minakovic’in yardımcılıklarını Svetozar Zivin ve Nikola Borovic yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Milan Mitic olarak görev alıyor. Maçta VAR koltuğunda Momcilo Markovic, AVAR'da Jelena Cvetkovic oturuyor.

Beşiktaş Bodo/Glimt şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Bodo/Glimt maçı EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için EXXEN Spor üyeliğinizin olması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ BODO/GLIMT MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ BODO/GLIMT MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Onana, Hadziahmetovic, Oxlade-Chamberlain, Ghezzal, Rashica, Aboubakar.

Bodo/Glimt: Halkin, Wembengomo, Moe, Bjortuft, Bjorkan, Brunstad Fet, Berg, Gronbaek, Sorli, Pellegrino, Moumbagna

BEŞİKTAŞ’IN GRUPTAKİ SON DURUMU

Grupta henüz galibiyeti bulunmayan iki ekibin karşılaşmasında kazanan taraf ilk 3 puanı hanesine yazdıracak.

Club Brugge ile deplasmanda oynadığı ilk maçını 1-1 beraberlikle tamamlayan Beşiktaş, evinde Lugano karşısında ilk yenilgisini yaşadı. Teknik direktör Şenol Güneş'i istifaya götüren ve yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı alma sürecini başlatan maçta Beşiktaş 2-0 öne geçse de rakibine 3-2 yenildi.

Lugano ile oynadığı ilk maçı golsüz sona eren Bodo/Glimt ise sahasında Club Brugge'e 1-0 mağlup olmuştu.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezalısı olan Rosier, Bodo/Glimt maçında forma giyemeyecek. Fransız futbolcunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl de yarın görev alamayacak.

AVRUPA GOLCÜSÜ ABOUBAKAR

Lugano karşısında takımının 2 golünü kaydeden Aboubakar, siyah-beyazlı forma altında Avrupa’da en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanının sahibi oldu. Avrupa arenasındaki gol sayısını 13 yapan Vincent Aboubakar, 12 gollü Bobo ve Querasma’yı geride bıraktı. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig ve Konferans Ligi’nde 2023-2024 sezonunda çıktığı toplam 16 maçta da 11 gol, 3 asistlik performans ortaya koymuş oldu.

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA KARNESİ

Norveç ekibi Bodo/Glimt ile deplasmanda kozlarını paylaşan Beşiktaş, Avrupa'da 239. kez sahne alıyor.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 238 müsabakada 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 100 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 316 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 355 gol gördü.

BEŞİKTAŞ- BODO/GLIMT İLE ÜÇÜNCÜ KEZ KARŞILAŞACAK

Beşiktaş'la Bodo/Glimt tarihlerinde üçüncü kez birbirlerinin rakibi olacak.

İlk kez 2004 yılında o zamanki adı UEFA Kupası olan organizasyonun 1. turunda karşı karşıya gelen iki ekibin Norveç'teki mücadelesi 1-1 sona ermiş, İstanbul'da oynanan rövanşı da siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak gruplara kalmayı başarmıştı.

Ayrıca, Bodo/Glimt maçı Beşiktaş'ın 9. kez bir Norveç takımıyla oynayacağı maç olarak tarihe geçecek.

Bodo/Glimt'le daha önce iki maç yapan siyah-beyazlı ekip, Norveç takımlarından Rosenborg, Valerenga ve Tromsö ile de ikişer kez karşı karşıya gelmişti.

BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPALARINDA ÜÇ KEZ ÇEYREK FİNAL OYNADI

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek final oynadı.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, 2002-2003'te ise UEFA Kupası'nda adını son 8 takım arasına yazdırdı.

Beşiktaş, 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde de çeyrek finale yükseldi.

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA’DAKİ FARKLI GALİBİYETLERİ

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini 2018-2019 sezonunda elde etti.

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında ağırladığı Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup ederek Avrupa'daki en farklı skorlu galibiyetine imza attı.

Beşiktaş, 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yendi.

FARKLI MAĞLUBİYETLER

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarındaki en farklı yenilgisini 2007-2008 sezonunda yaşadı.

Söz konusu sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden siyah-beyazlı ekip, İngiltere temsilcisi Liverpool'a deplasmanda 8-0 mağlup oldu.

Beşiktaş, ayrıca Şampiyonlar Ligi'nin 2000-2001 sezonunda İngiltere'nin Leeds United ekibiyle 2016-2017 sezonunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 6-0'lık skorlarla yenildi.