Beşiktaş Fatih Karagümrük CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 20.hafta maçında Beşiktaş-Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş-Fatih Karagümrük canlı izle Beşiktaş Fatih Karagümrük şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Fatih Karagümrük canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Fatih Karagümrük canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Fatih Karagümrük şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Fatih Karagümrük CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 19.hafta müsabakasında Çaykur Rizespor’u deplasmanda 4-0 yenerek morallenen Beşiktaş, ligin 20.haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırlıyor. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Fernando Santos idaresindeki ilk maçına çıkıyor. Portekizli teknik adam takımıyla ilk maçında galip ayrılmayı amaçlıyor. Fatih Karagümrük ise Beşiktaş deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor.

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 20.haftasındaki Beşiktaş – Fatih Karagümrük maçı 13 Ocak Cumartesi günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Mert Güzenge yönetiyor. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Bahtiyar Birinci yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Burak Pakkan üstleniyor.

VAR’da Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR’da ise Özgür Yankaya ile Mustafa Öğretmenoğlu görev yapıyor.

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Fatih Karagümrük şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Fatih Karagümrük maçını canlı izlemek için Digiturk veya TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Zaynutdinov, Tayyip Talha, Umut, Amir, Salih, Gedson, Semih, Rashica, Cenk. 

Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Biraschi, Dresevic, Rohden, Can Keleş, Eysseric, Güven Yalçın, Kevin Lasagna, Levent Mercan, Kourmpelis, Salih Dursun.

BEŞİKTAŞ – FATİH KARAGÜMRÜK’ÜN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligin 19 haftalık ilk bölümünde bekleneni veremeyen siyah-beyazlı ekip 10 galibiyet, 7 yenilgi ve 2 beraberlik sonunda 32 puan toplayarak 4. basamakta yer alıyor. Fatih Karagümrük ise 20 puanla 15. sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’TA FERNANDO SANTOS İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat tarafından göreve getirilen Portekizli teknik adam Fernando Santos, yarın ilk kez siyah-beyazlı takımın başında sahaya çıkıyor.

Tüpraş Stadı'nda Beşiktaş taraftarlarının karşısında yeni görevine başlayacak Santos, siyah-beyazlı takımda bu sezon Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe'den sonra kulübede görev alan 5. teknik adam oldu.

Santos'un yanı sıra siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jonas Svensson da görev verilmesi halinde ilk kez Beşiktaş formasıyla sahada yer alacak.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Siyah-beyazlı ekipte sezonu kapatan Alex-Oxlade Chamberlain'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Omar Colley ve Daniel Amartey ile kadro dışı bırakılan ve ülkesinin milli takımına çağrılan Vincent Aboubakar kadroda yer almıyor.

Kadro dışı bırakılan oyunculardan Valentin Rosier'in durumu ise henüz netlik kazanmadı.

Sarı kart cezası nedeniyle Beşiktaş'ın 4-0 kazandığı Çaykur Rizespor deplasmanında görev yapamayan Salih Uçan, cezasını tamamladı.

BEŞİKTAŞ İÇ SAHADA SON 3 MAÇINI KAYBETTİ

Beşiktaş, Tüpraş Stadı'nda oynadığı son 3 maçtan puansız ayrıldı.

Bu sezon şampiyonluk yarışında en ciddi darbeleri iç sahada alan Beşiktaş; Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarından 3-1'lik skorlarla yenik ayrılarak taraftarlarını üzdü.

BEŞİKTAŞ – KARAGÜMRÜK REKABETİNDE SON DURUM

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, ligde 15 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar 10, kırmızı-siyahlılar ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasındaki 3 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Kartal, söz konusu maçlarda 32 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde de 12 gole engel olamadı. Beşiktaş'la, Karagümrük arasında oynanan son müsabakayı siyah-beyazlılar, 1-0 kazanmıştı.

KARAGÜMRÜK’ÜN DEPLASMAN KABUSU

Karagümrük, bu sezon Süper Lig’de ettiği 5 galibiyetin yalnızca 1 tanesini dış sahada aldı. Söz konusu 3 puanı sezonun ikinci haftasında Başakşehir’e karşı elde eden Fatih Karagümrük, son 4 deplasman müsabakasında ise gülemedi.