Beşiktaş FC Lugano CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi D Grubu 2. hafta maçında Beşiktaş, evinde İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Beşiktaş FC Lugano canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Beşiktaş FC Lugano canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Club Beşiktaş FC Lugano canlı nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş FC Lugano maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş FC Lugano şifresiz izleme linki...

Beşiktaş FC Lugano CANLI İZLE

2023-2024 sezonunda Konferans Ligi’ne 2.tudan başlayan Beşiktaş, Arnavutluk temsilcisi Tirana, Azerbaycan takımı Neftçi Bakü ve Ukrayna'dan Dinamo Kiev'i eleyerek gruplara kaldı. Grubun ilk maçında Kartal, deplasmanda Club Brugge ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, gruptaki ilk 3 puanını almak için İsviçre ekibi FC Lugano’yu konuk ediyor.

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Lugano arasındaki UEFA Konferans Ligi D Grubu 2.hafta maçı 5 Ekim Perşembe günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.45’te başlayan maçı İsrailli hakem David Fuxman yönetiyor. Fuxman'ın yardımcılıklarını Omer Barbiro ve Rostislav Talis yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Erez Papir, VAR olarak Ziv Adler, AVAR'da Nati Dotan görev alıyor.

Beşiktaş Lugano şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Lugano maçı EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için EXXEN Spor üyeliğinizin olması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Bailly, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Oxlade-Chamberlain, Ghezzal, Cenk, Aboubakar

Lugano: Saipi, Espinoza, Mai, Hajrizi, Hajdari, Bislimi, Grgic, Sabbatini, Steffen, Bottani, Celar

Beşiktaş, Lugano maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 238. mücadelesini oynayacak. Geride kalan 237 müsabakada siyah-beyazlı takım, 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 99 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 311 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 350 gol gördü.

BEŞİKTAŞ AVRUPA’DA YENİLGİ GÖRMEDİ

Kara Kartal, bu sezon Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 6 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı. 2. Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 3. Eleme Turu'nda ise Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'le geçti. Play-off'ta da Mircea Lucescu'nun takımı Dinamo Kiev'i 3-2 ve 1-0 yenip, grupların ilk mücadelesinde Brugge’la 1-1 berabere kalarak namağlup serisini sürdürdü.

ŞENOL GÜNEŞ REKORU EGALE ETMEK İSTİYOR

Bu sezon Avrupa'da oynadığı 6 maçtan da galip ayrılan siyah-beyazlı takım, grubun ilk müsabakasında Club Brugge deplasmanından 1 puan alarak yenilmezlik serisini 7 maça taşıdı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lugano karşılaşmasında da kaybetmemesi halinde Avrupa kupalarındaki en uzun süreli yenilmezlik rekorunu tekrarlayacak.

2010-2011 sezonunda Kara Kartal, UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maç mağlup olmayarak Avrupa'da tarihinin en uzun süreli serisini yakalamış ve bu seri 3-1 kaybedilen Porto maçıyla sonlanmıştı.

CENK TOSUN EN GOLCÜ OLMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Siyah-beyazlı ekipte Avrupa’da en fazla fileleri havalandıran futbolcu 14 golle Oktay Derelioğlu. Derelioğlu’nu 12’şer golle Cenk Tosun, Querasma ve Bobo takip ediyor.

Cenk, Lugano karşısında 2 gol atması halinde Oktay Derelioğlu’nu yakalayacak. Milli futbolcu, hat-trick yapması durumunda ise Beşiktaş’ın, Avrupa’daki en golü futbolcusu ünvanını ele geçirecek.

BEŞİKTAŞ’IN FARKLI GALİBİYETLERİ

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini 2018-2019 sezonunda elde etti.

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında ağırladığı Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup ederek Avrupa'daki en farklı skorlu galibiyetine imza attı.

Beşiktaş, 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yendi.

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA’DA ALDIĞI FARKLI YENİLGİLER

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarındaki en farklı yenilgisini 2007-2008 sezonunda yaşadı.

Söz konusu sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden siyah-beyazlı ekip, İngiltere temsilcisi Liverpool'a deplasmanda 8-0 mağlup oldu.

Beşiktaş, ayrıca Şampiyonlar Ligi'nin 2000-2001 sezonunda İngiltere'nin Leeds United ekibiyle 2016-2017 sezonunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 6-0'lık skorlarla yenildi.