Beşiktaş Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 18.hafta maçında Beşiktaş- Hatayspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş- Alanyaspor canlı izle Beşiktaş- Hatayspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş- Hatayspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş- Hatayspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş- Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş- Hatayspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışından uzaklaşan Beşiktaş, ligin 18.haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar bu mücadeleyi kazanarak 2023 yılındaki son maçından galibiyetle ayrılmayı ve taraftarını bir nebze mutlu etmeyi hedefliyor, Hatayspor ise evinde kazanarak üst sıralara çıkmak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 18.haftasındaki Beşiktaş - Hatayspor maçı 25 Aralık Pazartesi günü Mersin Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Kadir Sağlam yönetiyor. Sağlam’ın yardımcılıklarını ise Serkan Çimen ve Anıl Usta yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Yiğit Arslan üstleniyor.

VAR’da Serkan Tokat, AVAR’da ise Koray Gençerler ve Mehmet Kısal görev yapıyor.

Beşiktaş Hatayspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Hatayspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Hatayspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Bakhtiyor, Omar, Masuaku, Amertey, Salih, Amir, Semih, Rashica, Muleka.

Hatayspor: Erce, Rivas, Maksimovic, Kilama, Kerim, Görkem, Matondo, Ömer, Fizzy, Carlos, Dadas

BEŞİKTAŞ’IN LİGDEKİ SON DURUMU

Bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarında hayal kırıklığına sebep olan Beşiktaş, ligde son maçında Corendon Alanyaspor'a 3-1 yenildi.

Geride kalan 16 haftada 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi yaşayan siyah-beyazlı ekip, 26 puanla 5. sırada yer alıyor. Hatayspor ise 19 puanla 11. basamakta bulunuyor

BEŞİKTAŞ’IN YEDEK KULÜBESİNDE SERDAR TOPRAKTEPE OLACAK

Alanyaspor yenilgisinin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş'ta altyapı antrenörlerinden Serdar Topraktepe siyah-beyazlı takımın başında sahaya çıkacak.

Bu sezon Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'la çalışan siyah-beyazlı ekipte Serdar Topraktepe kulübede görev yapan 4. teknik adam olacak.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Sakatlıkları devam eden Emrecan, Necip, Umut, Chamberlain, hazır olmayan Tayyip, kadro dışı olan Bailly, Rosier, Onana, Ghezzal ve Aboubakar, Hatayspor maçında forma giyemiyor.

BEŞİKTAŞ’TA 5 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Siyah-beyazlılarda 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Mert Günok, Necip Uysal, Salih Uçan, Arthur Masuaku ve Tayfur Bingöl, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 19. haftada Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

HATAYSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde son galibiyetini 11 Kasım'da Galatasaray'a karşı alan Hatayspor, sonraki 4 haftada sahadan 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle ayrıldı.-

Topladığı 19 puanla 11. sırada yer alan bordo-beyazlı ekip, 26 puanla 5. sırada bulunan Beşiktaş'ı yenerek 3 puan hasretine son vermek istiyor.

BEŞİKTAŞ – HATAYSPOR REKABETİNDE SON DURUM

Hatayspor ile Beşiktaş, bugüne dek ligde 6 defa karşı karşıya geldi. Bu maçlarda taraflar 2’şer kez sahadan 3 puan ile ayrıldı. İki takım arasında oynanan 2 müsabaka ise beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar 14 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde de 6 gole engel olamadı. İkili arasında geçen sene Hatay’da oynanan maçı ev sahibi 2-1 kazandı. İstanbul’da oynanması gereken müsabaka öncesi yaşanan deprem felaketi sebebiyle Hatayspor ligden çekildiği için, Beşiktaş hükmen 3-0 galip sayılmıştı.