Beşiktaş Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 37.haftasında Beşiktaş – Hatayspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş – Hatayspor canlı izle Beşiktaş – Hatayspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş – Hatayspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş – Hatayspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş – Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş – Hatayspor şifresiz izleme linki…

Beşiktaş Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 3.lük mücadelesi veren Beşiktaş, ligin 37.haftasında kritik bir müsabakaya çıkıyor. Siyah-beyazlılar, evinde Hatayspor’u ağırlıyor. Beşiktaş bu maçı kazanarak 61 puanlı Trabzonspor ile arasındaki 6 puanlık farkı indirmeyi amaçlıyor. Ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor ise Beşiktaş müsabakasını kazanarak kümede kalmak istiyor.

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 37.haftasında Beşiktaş, evinde Hatayspor’u ağırlıyor. Beşiktaş – Hatayspor, maçı 18 Mayıs Cumartesi günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan Beşiktaş – Hatayspor maçını hakem Cihan Aydın yönetiyor. Aydın’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Hakan Yemişken yapıyor.

Müsabakanın dördüncü hakemliğini Erkan Özdamar üstlenirken VAR koltuğunda Portekizli hakem Gustavo Correia, AVAR’da Hakan Ceylan, Osman Gökhan Bilir ve Erkan Engin görev alıyor.

Beşiktaş Hatayspor maçı BeIN Sports HD 2 kanalından şifreli yayınlanıyor.

BeIN Sports 2, Digiturk 78, Kablo TV 233 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ – HATAYSPOR MAÇININ İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Tayyip Talha, Omar, Masuaku, Al-Musrati, Demir Ege, Chamberlain, Rashica, Cenk, Semih

Hatayspor: Bekaj, Kamil Ahmet, Burak, Kilama, Cemali, Massanga, Dele-Bashiru, Boudjeema, Fernandes, Rui Pedro, Strandberg

BEŞİKTAŞ VE HATAYSPOR’UN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Geride kalan 36 haftada 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 yenilgi yaşayan Beşiktaş, haftaya 55 puanla 5. sırada girdi. Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almak için mücadele eden siyah-beyazlı ekip için kalan son 2 haftada alacağı puanlar büyük önem taşıyor.

Düşme hattında kritik noktada bulunan ve 37 puanla 18. sırada yer alan Atakaş Hatayspor da tehlike bölgesinden uzaklaşarak ligde kalma hesapları yapıyor.

Ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı.