Beşiktaş Konyaspor CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Beşiktaş ile Konyaspor karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş – Konyaspor canlı izle Beşiktaş Konyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Konyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Konyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Konyaspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 27.haftasında İstanbulspor’u Semih Kılıçsoy ve Ernest Muci’nin attığı gollerle 2-0 yenen Beşiktaş, rotasını Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Siyah-beyazlılar, çeyrek final müsabakasında Konyaspor ile karşılaşıyor. Beşiktaş rakibini eleyerek kupada yarı finale çıkmak istiyor. Konuk takım Konyaspor ise Beşiktaş’ı eleyip büyük bir sürprize imza atarak yarı finale çıkmayı hedefliyor.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final müsabakasını kazanan ekip, yarı finale yükselerek adını son 4 takım arasına yazdıracak. Yarı finale çıkan takım, Fenerbahçe’yi çeyrek finalde 3-0’lık skorla geçen MKE Ankaragücü’nün rakibi olacak.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş – Konyaspor maçı 28 Şubat Çarşamba günü İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan Beşiktaş – Konyaspor maçını hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Esat Sancaktar yapıyor. Maçın dördüncü hakemliğini ise Ömer Faruk Turtay üstleniyor.

VAR koltuğunda Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR’da da Mustafa İlker Coşkun ile Mustafa Sönmez görev yapıyor.

Beşiktaş Konyaspor maçı A Spor kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş Konyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Konyaspor maçının canlı yayınlandığı A Spor kanalını Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Salih, Gedson, Rashica, Muci, Semih.

Konyaspor: Deniz, Cebrail, Damjanovic, Hadebe, Yasir, Soner, Niangbo, Oğulcam, Cicaldau, Yunus, Muhammet.

BEŞİKTAŞ VE KONYASPOR’UN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SERÜVENİ

Bu sezon kupaya 5. turdan katılan Beşiktaş, Eyüpspor’u 4-0 yenerek son 16 turuna kaldı. Bu turda Antalyaspor’u 2-1’lik skor ile saf dışı bırakan Beşiktaş, çeyrek finale adını yazdırdı.

Konyaspor ise 3. Turda Erbaaspor’u 3-0, 4. Turda Beyoğlu Yeniçarşıspor’u 3-0, 5. Turda Göztepe’yi 2-1 mağlup ettikten sonra son 16 turuna çıktı. Yeşil-beyazlılar, son 16 turunda Sivasspor’u 1-0 ile kupanın dışında bırakarak adını çeyrek finale yazdırdı.

İki takım arasında Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ’IN KONYASPOR MAÇI EKSİKLERİ

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları nedeniyle 3 oyuncu kadroda yer almayacak.

Sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain, Konyaspor mücadelesinde görev yapamayacak. Sakatlığı nedeniyle İstanbulspor karşılaşmasında görev yapamayan Tayfur Bingöl'ün de bugünkü maçta forma giymesi beklenmiyor.

BEŞİKTAŞ İLE KONYASPOR, TÜRKİYE KUPASI’NDA 8.KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

İki ekip Türkiye Kupası’nda 8. kez kozlarını paylaşıyor. Geride kalan 7 müsabakada Beşiktaş 2 galibiyet elde ederken, Konyaspor da 3 galibiyet aldı. Taraflar 2 mücadelede ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki ekip kupada son olarak 2020-2021 sezonunda yine çeyrek final maçında karşılaşmıştı. Normal süresi 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçta penaltı atışları sonucu Beşiktaş, 3-2’lik skorla kazanmıştı.