Beşiktaş Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 7.hafta maçında Beşiktaş ile Konyaspor karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş Konyaspor canlı izle Beşiktaş Konyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Konyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Konyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Konyaspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında Adana Demirspor’a 4-2’lik skorla yenilen Beşiktaş, ligin 7.haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar bu maçı kazanarak ligde yeniden yükselişe geçmeyi amaçlıyor. Son iki maçından 1 puan çıkarabilen Konyaspor ise 3 puan hasretine son vermeyi amaçlıyor. 

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 7.haftasındaki Beşiktaş- Konyaspor maçı 1 Ekim Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Kardeşlerin’in yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Mustafa Sönmez yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Burak Şeker üstlendi.

Beşiktaş Konyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Konyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Konyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Konyaspor:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Bakhtiyor, Rashica, Muleka, Aboubakar.

BEŞİKTAŞ VE KONYASPOR’UN DURUMU

Süper Lig'in geride kalan 6 haftasında sergilediği performansla beklentilerin oldukça uzağında kalan Beşiktaş, Konyaspor'u mağlup ederek moral bulmak istiyor.

Oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan siyah-beyazlı takım, haftaya 10 puanla 6. sırada girdi.

Ligde çıktığı müsabakaların 2'sini kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 1'inden mağlup ayrılan Konyaspor ise 9 puanla 9. basamakta yer alıyor.

Beşiktaş'ta Mert Günok'un yanı sıra, Tayfur Bigöl, Rebic ve Gedson Fernandes maçta forma giyemiyor.

İKİ TAKIM ARASINDA 45. RANDEVU

Beşiktaş ile Konyaspor, lig tarihinde bugüne kadar 44 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar 24, yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet elde etti. 14 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Söz konusu mücadelelerde Kartal 82 gol atarken, kalesinde ise 43 gole engel olamadı.

İki takım arasında geçen sezonun son haftasında Dolmabahçe'de oynanan maçta taraflar sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı.