Beşiktaş Neftçi Bakü CANLI İZLE

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü’yü konuk ediyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Beşiktaş Neftçi Bakü canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Beşiktaş Neftçi Bakü canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Neftçi Bakü canlı nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Neftçi Bakü maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Neftçi Bakü şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Neftçi Bakü CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu’nda heyecan sürüyor. Bu kapsamda Beşiktaş, deplasmanda 3-1 yendiği Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile bu kez İstanbul’da karşı karşıya geliyor. Siyah- beyazlılar mücadeleyi kazanarak rakibini eleyerek play- off turuna yükselmek istiyor.

BEŞİKTAŞ NETFÇİ BAKÜ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Netfçi Bakü arasındaki UEFA Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu rövanş maçı, 17 Ağustos Perşembe günü (bugün) Beşiktaş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 21.00’da başlayan mücadeleyi Avusturyalı hakem Julian Weinberge yönetiyor. Weinberge’nin yardımcılıklarını ise Andreas Witschnigg ve Sara Telek yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Stefan Ebner görev alıyor.

Beşiktaş Netfçi Bakü şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Neftçi Bakü maçı TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifresiz olarak yayınlanıyor.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

BEŞİKTAŞ TURU NASIL GEÇER?

Siyah-beyazlı ekip; galip gelmesi, berabere kalması ve tek farkla mağlup olması halinde play-off turuna yükselecek. Karşılaşmayı Neftçi'nin 2 farklı skorla kazanması durumunda uzatmalara gidilecek. Azerbaycan temsilcisi ise sahadan 3 ve üzeri farklı skorla galip ayrılması halinde adını play-off turuna yazdıracak.

Beşiktaş, turu geçmesi durumda play-off'ta Aris (Yunanistan)-Dinamo Kiev (Ukrayna) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ NETFÇİ BAKÜ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ NETFÇİ BAKÜ MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Amartey, Umut, Onana, Demir Ege, Gedson, Rebic, Muleka, Semih Kılıçsoy.

Netfçi Bakü: Brkic; Koffi, Matias, Tamas, Salef; Makhmudov, Jaber, Ozobic; Lebon, Shinyashiki, Olanare.