Beşiktaş Sivasspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 4.hafta müsabakasında Beşiktaş ile Sivasspor karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş Sivasspor canlı izle Beşiktaş Sivasspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Sivasspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Sivasspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Sivasspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Sivasspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun heyecanı 4.hafta maçlarıyla sürüyor. Bu kapsamda ligin ilk haftasında Fatih Karagümrük’ü 1-0 yenen Beşiktaş, ikinci hafta maçında konuk ettiği Pendikspor ile 1-1 berabere kalmış, Türk takımlarının Avrupa maçları nedeniyle 3. haftadaki Adana Demirspor karşılaşması ertelenmişti. Beşiktaş 4.hafta maçında ise Sivasspor’u konuk ediyor.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasındaki Beşiktaş- Sivasspor maçı, İstanbul’da Beşiktaş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.15’de başlayan maçı hakem Zorbay Küçük yönetiyor. Küçük’ün yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Mustafa Savranlar yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Turgut Doman görev alıyor.

VAR’da Serkan Tokat, AVAR’da ise Mustafa Öğretmenoğlu ve Serkan Çimen görev yapıyor.

Beşiktaş Sivasspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Sivasspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Sivasspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip, Colley, Onur, Amir, Chamberlain, Gedson, Muleka, Rashica, Aboubakar.

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat, Appindangoye, Caner, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Saiz, Ndie, Fernandes, Manaj.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Daniel Amartey, Arthur Masuaku, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan bu maçta forma giyemeyecek.

SİVASSPOR’UN EKSİKLERİ

 Sivasspor’da ise sakatlıkları bulunan Samba Camara ve Ahmed Musa maçta görev alamayacak.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLARDAKİ SON DURUM

İki takım Süper Lig’de 34 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş 17, Sivasspor ise 11 defa sahadan 3 puan ile ayrılırken 6 müsabaka ise beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar 49 gol atma başarısı gösterirken, kırmızı-beyazlılar ise 38 gol ile karşılık verdi. İki takım arasında oynanan son maçta Yiğidolar, sahadan 1-0’lık üstünlük ile ayrılmıştı.

BEŞİKTAŞ, SON YENİLGİSİN SİVASSPOR’DAN AYRILDI

Beşiktaş, Süper Lig’deki son mağlubiyetini Sivasspor’a karşı aldı. Siyah-beyazlılar, geçen sezonun ikinci yarısında Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşılaştığı rakibine 1-0’lık skorla mağlup olmuştu. Kartal bu maçtan itibaren ligde çıktığı 17 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Şenol Güneş’in öğrencileri, söz konusu süreçte 13 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.