Beşiktaş Sivasspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 23.hafta maçında Beşiktaş- Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Sivasspor ilk yarıyı Manaj'ın golüyle 1-0 önde kapattı.

Beşiktaş Sivasspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’i 21.haftasında Pendikspor’a 4-0 yenilen, 22.hafta müsabakasında ise Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalarak 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş, ligin 23.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş bu müsabakayı kazanarak 3.lük yarışında avantaj elde etmek istiyor. Ev sahibi takım Sivasspor ise, Beşiktaş müsabakasını kazanarak 4 maçlık galibiyet özlemine son vermeyi ve üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 23.haftasında Beşiktaş ile Sivasspor karşılaşıyor. Beşiktaş – Sivasspor maçı 28 Ocak Pazar günü Sivas’taki BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 16.00’da başlayan maçı hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Oğuzhan Çakır üstleniyor.

Beşiktaş Sivasspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Sivasspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Sivasspor maçını canlı izlemek için Digiturk veya TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş:  Ersin, Svensson, Necip, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Gedson, Salih, Ghezzal, Rashica, Cenk.

Sivasspor: Ali Şaşal, Paluli, Appindangoye, Samba, Uğur, Hakan, Poungouras, Kvet, Emrah, Barrow, Manaj

BEŞİKTAŞ VE SİVASSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Süper Lig'de çıktığı 22 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine yazdırdığı 36 puanla haftaya 4. sırada girdi.

Oynadığı son 2 müsabakada fileleri havalandıramayan ve sadece 1 puan toplayabilen siyah-beyazlı ekip, Sivasspor'u mağlup ederek 4 Şubat'ta sahasında Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma öncesinde moral bulmayı hedefliyor.

EMS Yapı Sivasspor, ligde yaptığı son 4 mücadelede rakiplerine üstünlük sağlayamadı. Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı maçların 6'sını kazanan, 8'inde berabere kalan, 8'inden mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, 26 puan ve averajla 13. basamakta yer alıyor.

Beşiktaş, ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan müsabakayı 2-0 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ’IN SİVASSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta 6 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Sivasspor maçında kadroda yer almıyor.

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Arthur Masuaku ile Vincent Aboubakar'ın yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, müsabakada forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Mert Günok ile Tayfur Bingöl de bugünkü maçta sahada olamayacak.

Beşiktaş'ta Necip Uysal ile Gedson Fernandes ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

SİVASSPOR’UN BEŞİKTAŞ MAÇI EKSİKLERİ

Sivassspor’da sakatlıkları bulunan Charis Charisis, Caner Osmanpaşa, Alaaddin Okumuş, Ziya Erdal, ülkelerinin milli takımında bulunan Ahmed Musa ile Clinton N’jie, Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ, DEPLASMANDA BU SEZON 17 PUAN KAYBETTİ

Siyah-beyazlılar, ligde dış sahada çıktığı 11 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı.

Bu sezon deplasmanda oynadığı müsabakalarda 17 puan kaybı yaşayan Beşiktaş, fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde ise 19 gole engel olamadı.