Beşiktaş Tirana CANLI İZLE

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu ilk maçında Arnavutluk temsilcisi Tirana ile karşılaşıyor. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Beşiktaş Tirana canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Beşiktaş Tirana canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Tirana canlı nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Tirana maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Tirana şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Tirana CANLI İZLE

Beşiktaş, 2023-2024 sezonunu UEFA Konferans Ligi maçıyla resmen açıyor. Siyah beyazlılar bu doğrultuda 2.Ön Eleme Turu ilk maçında Arnavutluk temsilcisi Tirana’yı konuk ediyor. Beşiktaş bu mücadeleyi kazanarak Moldova’da oynanacak rövanş maçına avantajlı bir skorla gitmek istiyor.

BEŞİKTAŞ TIRANA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Tirana arasındaki UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu ilk maçı 27 Temmuz Perşembe günü (bugün) Beşiktaş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 21.00’da başlayan maçı Alman hakem Daniel Schlager yönetiyor. Schlager’in yardımcılıklarını ise Sven Waschitzki ve Arno Blos yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Tobias Reichel görev alıyor.

Beşiktaş Tirana şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Tirana maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için S Sport Plus üyeliğinizin olması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ TIRANA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ TIRANA MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Onur, Muleka, Aboubakar.

Tirana: Selmani, Najdovski, Hoxhallari, Doka, Pergjoni, Lushkja, Jonuzi, Latifi, Hila, Hasani, Abazaj.