Beşiktaş Tirana CANLI İZLE

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu rövanş maçında Arnavutluk temsilcisi Tirana ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Beşiktaş Tirana canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Beşiktaş Tirana canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Tirana canlı nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Tirana maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Tirana şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Tirana CANLI İZLE

Konferans Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, 2.Ön Eleme Turu ilk maçında Arvanutluk ekibi Tirana’yı 3-1 mağlup etmişti. Siyah beyazlı takımın gollerini Onur Bulut, Muleka ve Semih Kılıçsoy atmıştı. Siyah beyazlılar, bu maçın rövanşında rakibiyle deplasmanda karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, Tirana'yı elemesi halinde 3. eleme turunda Zeljeznicar (Bosna Hersek)-Neftçi (Azerbaycan) eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

BEŞİKTAŞ’TA SON DURUM

Beşiktaş'ta Cezayirli futbolcu RachidGhezzal, sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Tirana karşısında turun ilk maçında görev yapamayan 31 yaşındaki futbolcu, rövanşta da takımdaki yerini alamayacak. Ghezzal, geçen sezon sakatlığı gerekçesiyle sadece 11 maçta süre alabilmişti.

Siyah-beyazlı takımda yeni transfer AnteRebic'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Cenk Tosun, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan, UEFA listesinde yer almıyor.

Daniel Amartey ise teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi durumunda ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek.

BEŞİKTAŞ TIRANA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Tirana arasındaki UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu rövanş3Ağustos Perşembe günü (bugün)Tirana’daki Arena Kombetare'de oynanıyor.

Saat 21.00’da başlayan maçı İngiliz hakem Stuart Attwell yönetiyor. Attwell’in yardımcılıklarını ise ConstantineHatzidakis ve Neil Davies yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak ise John Brooks görev yapıyor.

Beşiktaş Tirana şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Tirana maçı S SportPlus’tan canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için S Sport Plus üyeliğinizin olması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ TIRANA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ TIRANA MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Onur, Muleka, Aboubakar.

Tirana: Selmani, Haxhiu, Lulaj, Hoxhallari, Pergjoni, Deliu, Najdovski, Jonuzi, Lushkja, Hasani, Kaina.