CANLI MAÇ İZLE | Dinamo Kiev - Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi B grubu temsilcimiz Fenerbahçe 6. ve son maçıyla deplasmanda sahaya çıkıyor. Dinamo Kiev – Fenerbahçe karşılaşmasını nereden takip edebilirsiniz, muhtemel 11’ler nasıl, sakat ya da cezalı isimler kimler? Detayları haberimizde... Haftanın tüm önemli maçları; Dünya, Türkiye ve spor gündemi ile TV 100 web sitesinde...

CANLI MAÇ İZLE | Dinamo Kiev - Fenerbahçe

Dinamo Kiev – Fenerbahçe, 6.ve son maçıyla deplasmanda karşı karşıya geliyor. Grubu zirvede bitirmek için sahaya çıkan temsilcimiz Fenerbahçe’nin muhtemel 11’leri nasıl sakat ya da cezalı isimler kimler? Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi B grubunda 1’nci sırada yer alan Fenerbahçe- Dinamo Kiev maçı Cracovia Stadı'nda oynanacak ve TS ile  23.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonundan hakem Duje Strukan yönetecek. Karşılaşmada Strukan'ın ise yardımcılıklarını Bojan Zobenica ve Alen Jaksic yapacak. 

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can, Lincoln, Joao Pedro, Valencia.

Dinamo Kiev: Neshcheret, Tymchyk, Zabarnyi, Popov, Karavaev, Sydorchuk, Tsgankov, Buyalskiy, Garmash, Kabaiev, Vanat

Eksikler

Fenerbahçe'de, sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Gustavo Henrique, Luan Peres ve İrfan Can Eğribayat bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Dinamo Kiev: -

Dinamo Kiev- Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Saat 23:00’da başlayacak karşılaşma Exxen platformunda ekranlara gelecek.