Fenerbahçe Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 31.haftasında Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe – Adana Demirspor canlı izle Fenerbahçe – Adana Demirspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Taraftarlar Fenerbahçe – Adana Demirspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe – Adana Demirspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe – Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe – Adana Demirspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ligin 31.hafta müsabakasında Adana Demirspor’u ağırlıyor. Sarı-lacivertli takım bu maçı kazanarak Galatasaray ile arasındaki 5 puanlık farkı yeniden 2’ye düşürmeyi ve taraftarını mutlu etmeyi amaçlıyor. Adana Demirspor ise zorlu Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlar almak istiyor.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 31.haftasında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe – Adana Demirspor maçı 3 Nisan Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.30’da başlayan Fenerbahçe – Adana Demirspor maçını hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Oğuzhan Çakır üstleniyor. VAR koltuğunda Emre Malok, AVAR olarak Burak Şeker ve Serkan Ok görev yapıyor.

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Adana Demirspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Adana Demirspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE – ADANA DEMİRSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Oosterwolde, Djiku, Mert Müldür, Zajc, Krunic, Szymanski, Tadic, İrfan Can Kahveci, Dzeko

Adana Demirspor: Shahrudinov, Yusuf Erdoğan, Semih, Gravillon, Milad, Maestro, Michut, Mendoza, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Balotelli

FENERBAHÇE VE ADANA DEMİRSPOR’UN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde oynadığı son 5 müsabakayı kazanan sarı-lacivertliler, milli ara öncesinde konuk olduğu Trabzonspor'u 3-2 ile geçmişti.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 79 puanla 2. sırada girdi.

Süper Lig'de aldığı 9 galibiyet ve 12 beraberlikle 39 puan toplayarak haftaya 9. sırada giren Akdeniz ekibi, rakibi karşısında iyi sonuç almaya çalışacak.

FENERBAHÇE’NİN ADANA DEMİRSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe, Adana Demirspor müsabakasında 6 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel ile tedavisi devam eden Joshua King ile sakatlıkları bulunan Fred ve İsmail Yüksek maçta forma giyemiyor.

Bunun yanında Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından bir maçtan men cezası alan İrfan Can Eğribayat ve Jayden Quin Oosterwolde takımını yalnız bırakıyor.

FENERBAHÇE’DE 9 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA BULUNUYOR

Fenerbahçe'de 9 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde; Jayden Oosterwolde, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Michy Batshuayi, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu ile Sebastian Szymanski, oynamaları ve kart görmeleri durumunda Fatih Karagümrük deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

FENERBAHÇE’DEN 19 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 19 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler; Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor ve Trabzonspor’u mağlup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray, Samsunspor ve Alanyaspor ile de berabere kaldı. Milli ara öncesi ligde son olarak Trabzonspor ile karşılaşan ve sahadan 3-2 galip ayrılan Kanarya'nın, 5 maçlık galibiyet serisi de bulunuyor.

FENERBAHÇE, SÜPER LİG’İN EN GOLCÜ TAKIMI

Süper Lig’de 30 hafta itibarıyla 79 puan toplayan Fenerbahçe, bu süreçte 28 maçta gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler rakip filelere 79 gol gönderdi. Kanarya, ligde en golcü takım konumunda yer alıyor. Sarı-lacivertlilerin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, kaydettiği 18 golle gol krallığında zirvede yer alıyor.

İSMAİL KARTAL VE HİKMET KARAMAN 7.KEZ RAKİP

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bugüne kadar 6 kez rakip oldu. Bu süreçte Kartal; Sivasspor, Fenerbahçe ve Ankaragücü’nü çalıştırırken; Karaman da Kayserispor ve Çaykur Rizespor’un başındaydı. İsmail Kartal’ın ekipleri 4 galibiyet elde ederken, Karaman’ın takımları da 2 galibiyet aldı.

FENERBAHÇE – ADANA DEMİRSPOR REKABETİNDE SON DURUM

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın Yukatel Adana Demirspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, rakibiyle ligde 40. kez rakip oluyor.

İki ekip, bugüne kadar ligde 39 kez karşı karşıya gelirken, söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe 22 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Adana temsilcisi ise 5 maçı kazanırken, 12 karşılaşma berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin 39 maçta attığı 76 gole, Adana Demirspor 39 golle karşılık verdi.

KADIKÖY'DE FENERBAHÇE FARKI

Fenerbahçe, ev sahibi olduğu müsabakalarda rakibine önemli üstünlük kurdu.

İki takım arasında Kadıköy'de oynanan 19 lig karşılaşmasından 13'ünü sarı-lacivertliler kazanırken, Adana Demirspor 2 kez galip geldi, 4 maç ise beraberlikle sona erdi.

Sarı-lacivertliler, iç sahada kalesinde 14 gol görürken, rakip fileleri 50 kez sarstı.

FARKLI GALİBİYETLER FENERBAHÇE'DEN

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında ligde oynanan karşılaşmalarda farklı sonuçlar görüldü.

1988-1989 sezonunda Kadıköy'de oynanan müsabakada sarı-lacivertliler rakibini 6-0 ile geçerken, rekabetteki en farklı galibiyeti elde etti.

İki takım arasında en gollü müsabaka ise 1991-1992 sezonunda oynandı. Söz konusu karşılaşmada Fenerbahçe sahasında rakibini 6-1 yenerken, maç toplam 7 gole sahne oldu.

Öte yandan sarı-lacivertliler, 2 sefer rakibini ligde 5-0 ile geçti.