Fenerbahçe Alanyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Alanyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Alanyaspor CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi’nde H Grubu ilk maçında konuk ettiği Danimarka takımı FC Nordsjælland’ı 3-1 yenerek turnuvaya 3 puanla başlayan Fenerbahçe, yönünü lige çevirdi. Bu kapsamda sarı-lacivertliler, ligin 6.hafta maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe mücadeleyi kazanarak yeniden liderlik koltuğunu geri almak istiyor.

FENERBAHÇE ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasındaki Fenerbahçe Alanyaspor maçı, 24 Eylül Pazar günü Alanyaspor’un maçlarını yaptığı Alanya Oba Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetiyor. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Çağdaş Altay yapıyor.

VAR’da Erkan Engin, AVAR’da ise Hüseyin Göçek ve Serkan Ok oturuyor.

Fenerbahçe Alanyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE ALANYSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE ALANYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Becao, Djiku, Osayi, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko.

Alanyaspor: Yusuf, Furkan,Aliti, Efecan, Cordova, Novais, Janvier, Richard, Augusto, Eduardo, Yusuf.

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ DURUMU

İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'deki 4 maçından galibiyetle ayrılan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turları, play-off karşılaşmaları ile ilk grup maçında yenilgi yüzü görmeyerek 11 maçta 11 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Alanyaspor ise 5 maç sonunda 1 galibiyet, 4 beraberlik ile 7 puan topladı ve ligde 9.sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Fenerbahçe'de 3 Eylül'deki MKE Ankaragücü deplasmanında ikinci yarı gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan ve bir maçlık cezasını atlatan İsmail Yüksek, bu maçta forma giyebilecek.

Bitexen Antalyaspor maçının ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Cengiz Ünder ile Bartuğ Elmaz ise tedavilerinin sürmesi nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Serdar Aziz ve Miha Zajc, teknik heyet kararıyla kadroda yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Joshua King tedbir amacıyla riske edilmedi.

İKİ TAKIM 15.KEZ KARŞILAŞACAK

Alanyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'de bugüne kadar 15 kez rakip oldu. Geride kalan 14 maçta sarı-lacivertliler 8 galibiyet elde ederken, turuncu-yeşilliler ise 3 kez üstünlük sağladı. 3 müsabaka da beraberlikle sona erdi. Kanarya’nın 31 golüne, Akdeniz temsilcisi 15 golle yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon Kadıköy’de rakibini 5-0’lık skorla yenen Fenerbahçe, Alanya’daki maçı da 3-1 kazanmıştı.